Demin beni aradı Az once caldı telim, Bu sevincle farketmez, bin tane de head yerim. Arayan o değilmiş! , Offline oldu yine fri’m Bir kahve guzel gider... bu GG nin ustune Base de kalmam, rusharım, Şarjor değiştirene, bıcak ile dalarım Meşgule duşurse, acaip kıllanırım Buzlu kola guzel gider... bu GG nin ustune Bekliyorum telini Ulen yine aramadı, 3 tane flash attım, herif hala kor olmadı Cat ten aşa duştum , healt im 21 kaldı Bir bira icsem iyi olcak.. bu GG nin ustune Telefona bakmaktan, cross u gormez oldum, Bunny yapayım derken , tam kucağa oturdum Smokelar ortasında, koşturmaktan yoruldum Viski mi acıp icsem?? ..bu GG nin ustune Hep boyle yapıyor,seni ararım diyor Bu esnada terorler, base imize rushıyor Tum parayla defuse aldım, herif ustume geliyor Bu sefer sek iceyim.. Bu GG nin ustune Telefonum mu caldı ? yoksa ben mi iyiyim İcime bir huzur doldu, bırakın, B gideyim Takımda herkez oldu, bende iyice sineyim Viski de guzelmiş ha..Bu GG nin ustune Kafam oldu binbeşyuz, aramazsan arama Birden donup tek attı, o nasıl reflex, dallama! Gaipden bir ses duydum : ''barakayıı bombalaaa'' Ufaktan yatsam iyi olcak..Bu GG nin ustuneea Yarın olsun ben ararım, olmazsa mesaj atarım Ağzım gozum uyuştu, yoksa aslen ağlatırım! Nick i artık fake yapayım, Fraglarda en alttayım Aha da net gitti, zıbarıp yatayım..Lanet olsun sana da aramana da.. Bu GG ye de sokaym leyn ALINTIDIR.