Silkroad Ticaret Venus 52 lvl full str crs. 100 KONTOR
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Venus 52 lvl full str crs. 100 KONTOR
-
29-09-2019, 02:52:55Saturn serverinde 52 lvl full str charıma bir turlu alıcı bulamadığımdan bu fiyata satmak zorunda kaldım. Charın ozellikleri; 1-45 lvl isimli kurdu var. 2-10M parası var. 3-Bankanın 1 sayfası element 4 sayfası elixir dolu. 4-Char nicki:sonejder Rev6dan bakılabilir.(char 52 lvl ama rev6'da daha duşuk gozukuyor galiba guncellenmemiş) 5-52 lvl crossbow +5 silahı.(Rev6de yine gozukmuyor) 6-Kendine ait 2 LVL Guildi 7-Kesinlikle global yememiş 8-Eziqlerin en iyi adamı. 9-Elbiselerin ozelliği yoktur. Char Turkcell hattına uygun 100 kontore karşılık verecektir. Telefondan telefona aktarma istemiyorum. Ayrıca ciddi alıcı istiyorum. İkide bir bana yemin et bilmem ne gibi.. sacmalıklar istemiyorum. Zaten o tur davrananlarada charı vermiyeceğim. İlk emeğimdir. Skiller; 1-Crossbow skilleri nerdeyse FULL. (Gizlenme buyusu,ve giz. buyusunu uzatma uplanmamış.) 2-27 levele kadar cleric skilleri acık.(kaldırma skili,can basma,str int basma,celik yelek skilleri) Mail:[email protected] alacaklılar buradan bildirsin. __________________