107 Wiz Claric: bir awatarı var charın sikilelri 107 maxtır char salamdır setide oledir 107: wiz clarıc : charın 1 awatar 1 dewıl 1 peti vardır + ustunde 3 tane novası vardır seti salamdır sıkıllerı FFDİR clarıc 96 maxtır 106 wiz clarıc : CHARIM SALAMdır setide ole sikilleri 106 maxtr sadece clarıc 96 maxstr 2 awatarı dewılı petı vardır 104 Wiz Bard : Charım Salamdır setınde oledır FF dir charım bır awtarı vardır .. 103 Wiz Bard : Carım salamdır ve setınde bırtane exsiq bile yoktur seti Fb +6 dır sikilleri 102 FF Dir bir awtarı + dewili vardır 103 Warior clarıc : charım olduqca salamdır Tank desek yrıdır awatarı vardır seti eksiksizdir sikilelri Salamdır ozellikle bufları ve dewili vardır elinde nova vardır 102 XBoW Warior : Seti Salamdır sikiLeri FFDİr 99 Warior clarıc : Set, salamdır charda oldukca salamdır clarıc sıkıller FF Dır Warior sıkıllerıde ole 99 Bowcu : Seti Salamdır Sikilelri FF Dir 98 Glavie : Seti Salamdır awatarı vardr quzel bi chardır sikilelri FF Dİr 98 Blader : Seti Salamdır sikilleri FF Dİr ArKadasLar Bu charların hepsı bana ayittir hepsını bn Kastım Ve suandada aynı Pt de kasılıyorlar Satıslarım Elden olması oncdeliklidir elden olmazsada ilk para yatırılır sorna char teslım edılır qerekırse aracılık kulana bılıız charlarımın hepsı venus sw sınde tanınmıstır olumsuz hıc bırseyı yoktur herkez bilir ve alınan herangıbı bı charı alan arkdsa venus swsındede qerekn yardım yapılıcaktır elden yapılıcaq yerler ankara ıstanbul izmit ısparta adapazarı sakrya bursa izmir Lutfen yha yuz yuze goruselım yada muhakkat telden ulasmanızı rica ediyorum veya msnden ekleyın veya arayın 0534 815 14 92 [email protected] saolun bktıız ıcın __________________