HL Guard (Anti Hile) HL Guard'da bir ceşit anti hiledir. Bu anti hile server tabanlıdır. sXe Injected gibi oyuncunun indirmesi gerekmez. 31 Ceşitli Webmodlar & Webmod Bilgileri & GameCP Coğu kişi ve host webmod kullanıyor. Piyasada da gelişmiş webmod kalmadı linkleri olu. Sizlerle elimdeki tum webmodları paylaşıyorum. Guzel bir webmod konusu olduğuna eminim. Umarım yararlı olur. 13 Voleybol Mod [ Turkce ] Voleybol Mod [ Turkce ] ; Soccerjam , American Football mod'tan sonra yeni bir spor dalı mod'u Bu mod sayesinde voleybol oynayabileceksiniz 2 takım Kırmızı ( Terorist ) , Mavi ( Anti-Terorist ) arasında oynanan musabakadan oluşmaktadır.Konu'ya ayrıca ornek video'da ekledim.Mod turkce 18 WarCraft 3 Modu v3.0 RC12 Versiyonu [Turkce] Sitedeki versiyon eski olduğu icin yeni versiyonu koydum. 8 Irk olayı bunda gecerli. Ve ozet olarak; gorunmezlik, ışınlanabilme, daha hızlı koşabilme ve karşı takımın sahasında doğabilme yetenekleriyle say say bitmeyen bir moddur. Turkcedir. 11 Cılgın Ayyaş Mod 1.7 (Crazy Mazy Mod) [Turkce] Rusca olan bu mod'un Turkce hali Sarhoş, Ayyaş Mod olarak cevriliyor. Cok eğlenceli bir mod. Oyunun başında elinizde icki şişesi falan var. Yururken sağa sola sallanıyorsunuz sarhoş gibi. Arada bir duruyor oncu. Siz duzgunce yurutmelisiniz onu. Yerlerde bir suru silah var. Bu silahları alınca esas oyun başlıyor. Ve siz daracık yollardan gecmeli ve duşmemelisiniz. Kısacası silahları alıp duşmanı oldurmelisiniz. Kendi haritası bulunmaktadır. 15 Hide and Seek Mod [Turkce] Saklambac modu olarak Turkce'ye cevrilen bu mod, yabancı serverlarda beğenilerek oynanmaktadır. Oyunda saklanan(kacan) ve kovalayan olarak iki takım var. Kacanlar map'te bir yerlere gidiyor ve bekliyor. Kovalayanlar bu sırada onları gorurse peşlerine takılıp oldurmeye calışıyorlar. Kacanların ellerinde onları kor edecek bomba mevcut. Yuksek binalara tırmanıp kacmaya calışıyorlar. Mod'u sizler icin Turkce yaptım. Ornek video koydum 40 Bayrak Kapmaca Mod [ Turkce ] Bayrak Kapmaca Mod ; T ve CT'lerin baselerinde bulunan bayrakları hangi takım kendi bolgesine getirirse o takım oyunu kazanır.Turkiye'de tek tuk bu mod'ta server olmasına rağmen bu mod'un turkiye'de tutacağına inanıyorum gercekten oynanması gereken zevkli bir mod bırakın geri kafalılığı ezberlerinizi bozun artık Modu ayrıca turkce yaptım. Boks Mod v2.0 [ Turkce ] Boks Mod [Box Mod] v2.0 ; Ne kadar şiddet ve kan icerikli bir spor dalı olsada boks'u seven insan sayısı oldukca fazla Bu mod'ta cs'de size boks yapma imkanı sağlıyor ama bu mod'ta şiddet yok gayet eğlenceli bir mod konuya ayrıca ornek video'da ekledim.Modu'da ayrıca turkce yaptım... 3 Bıcak Mod v0.6 [ Turkce ] Oyunda sadece bıcaklarla savaşabileceğiniz guzel bir mod admin komutu olmadan silahsız bir ortamda sadece bıcakların konuştuğu kucuk ama eğlenceli mod Modu ayrıca turkce yaptım. 2 Chicken Mod (Tavuk Modu) Adminlerin oyuncuları tavuğa donuşturebildiği bir moddur. Fun serverlar icin cok guzel ve eğlenceli bir moddur. Oyuncu tavuk gorunumu alır. 18 YakalaMod [CatchMod] Bir takım yakalayıcı, bir takım kacan taraf olur. Yakalayıcılar, kacanlara deyince kacanlar olur. İki takım da cok hızlı koşar. Eğlenceli bir moddur. Modun kendi mapleri mevcuttur. Ben bunları da ekledim. 13 CSDM Deathmatch Modu 2.1.2 CSDM Deathmatch Modu 2.1.2 ; CSDM Deathmatch mod'unun yayınlanan son surumu olan csdm v2.1.2 mod'u. 9 DeathRace Mod Eminimki hepiniz Olum Yarışını izlemişsinizdir. Bu mod Counter Strike'yi %50 Olum Yarışı'na cevirmeye yarıyor filmine fazla benzemesede aynı işlevi goruyor. Ateş etme carpıp oldurme gibi roller var. CsPlugin farkıyla DeathRace mod sizlerle... 27 Base Builder Zombie Mod [Turkce] Zombi modlar arasında yeri gun gectikce sağlamlaşan "Base Builder" modta diğer zombi modlardan cok cok farklı ozelliği var oda Base Builder mod'a ozel yapılmış maplerde kendi savunma yerinizi kendiniz yapıyorsunuz misal map'ta tahta ve duvarlar var siz kendiniz konsoldan bir tuş kombine ediyorsunuz o tuşa basarak o eşyaları hareket ettirerek kendinize savunma yeri inşa ediyorsunuz.Anlayacağınız kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz Bu mod'ta oyunda cok iyi anlaşacağınız kişi olduğunda tam bir takım calışması oluyor.Zombi'ler ise map'in onlara ayrılan kısmında size verilen inşa suresinin bitmesini bekliyor oldukcada aclar Map'te verilen sure zarfı dolduğunda ise oyuncular yer değiştirerek oyuna devam ediyorlar yani "T" ler "CT" , "CT" ler ise "T"oluyor.Konuya ayrıca ornek video'da ekledim orada ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Mod'u ayrıca turkce yaptım 5 Crysis Nanosuit Advanced Mod Crysis oyunu adeta dunyayı sarsmış bir Turk oyunudur. Bu oyunda zırh,enerji,can miktarı vardır. Counter Strike icinde bir Crysis Mod yapılması duşunulmuş ve kısa bir sure sonra istek yerine getirilip ustune grafik acısından guncelleme yapılmıştır. Oyuncunun kullanacağı oyun ici 4 ayrı Mod(Class) vardır.Bunlar; 24 Surf Mod Bilindiği gibi coğu serverda Surf haritaları acılmaktadır. Bazı sunucu sahipleri yada yoneticileri Surf ayarlarını bilmemektedir. Bu mod surf ayarlarını unutanlar yada bilemeyenler icin yapılmıştır ve kullanımı oldukca kolaydır. 4 Halo Mod Bilindiği gibi Halo oyunu Dunyada en sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Evinde Halo olmayan ve oynamak isteyenlere Cstrike sunucusundan yayınlamaya karar verildi. Haloya pek benzemesede onun kadar zevklidir. 13 Counter Strike World of Worldcraft Mod World Of Worldcraft oyununu oynayan arkadaşlar iyi bilirlerki bu oyun cok zahmet gerektiren ve zahmetin karşılığını aldığınız bir oyundur. Counter Strike icinde bir World Of Worldcraft modu yapıldı ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Bu pluginde exp ve para ile itemler alabilir ozel guclre kullanıp savaşabilirsiniz. 8 FunMod‏ Yabancı ve yerli hicbir serverda goremediğiniz bir mod FunMod. Bu mod sayesinde adminin fazla gorev ustlenmesine gerek kalmıyor ve yeni haritalar gerekmiyor. Bu mod sayesinde rastgele eventlar duzenleniyor. Bu eventlar eğlenceli oluyor. Ayrıca FunMod icin ozel bir oyun dukkanı hazırlamış ve bu dukkandan can,zırh,silah v.b alınabiliyor.Bu modun tek kotu yanı İngilizce olmasıdır. Sunucu kuracaklar bunu indirmeden duramayacak cunku bu mod diğer modlardan daha guzel işleyen bir mod olacak. 18 Snowball War ( Kar Topu Savaşı ) Paintball mod'a benzer bir mod olan Snowball War ( Kartopu Savaşı ). Bu mod'ta paintballda olduğu gibi farklı modelleri olan ve sadece elinde bıcak ve kar topu olan zevkli bir mod amac silahsız bir ortamda kartopu savaşı yapmak ve eğlenmek hep oldurmek hep kan birazda eğlenmek gerek. (: Devamı » SİTE DIŞI LİNK YASAKTIR!! alıntıdır.... __________________