WİCKED SİCK JAİLBREAK SERVER Arkadaşlar oncelikle jail serverı tanıtmakla lafa başlıyım.Ben oyle cok cikcikli laflar edemem ufak bi tanıtım ve bi kac not duşucem sonrası sizin kararınıza kalmış. --TANITIM-- Jail serverde mikrofonu olan bir ct secilir ve t lere komut verir komutlara uymayanları vurur ceşitli etkinlikler yapılır ve oyunun en zevkli yanlarından biri mahkumlar isyan cıkartır para biriktirerek farklı silahlar alabilirler.Zevkli dakikalar gecirebileceğiniz bir moddur. Not: Olgun, Yetişkin yetkili kadromuzla jailseverlere en iyi hizmeti vermeye calışacağız piyasadaki laubali 13 yaş altı cocukların komut verdiği serverlar gibi değil +15 yaş ustu insanlar komut verecek.Serverda ise bir suru admin olmayacak tam istenen tipte bir jail server olması icin calışacağız. Adminler alınacaktır : Yetişkin, olgun, komut vermeyi bilen mikrofonu olan kullanıcıları admin yapacağız. Soyleyeceklerim bu kadar kısacası olgun yetişkin kadromuzla sizlere en iyi hitzmeti vermeye hazırız. İp : 213.128.66.149 Piyasadaki genel jail server duşuncesini kıracağız.Surekli adminler komut vermeyecek gerektiği zaman komuut iyi oln mikrofonu iyi olan playerlarda komut verecektir. __________________