Artık Cs Oynanmıyor Destek Verelim !
Counter Strike0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Artık Cs Oynanmıyor Destek Verelim !
-
29-09-2019, 02:34:26Turkiyedeki playerlerin %98'i wall Turkiyedeki playerlerin %1.9u lamer TUrkiyedeki Playerlerin %0.1i Pro Arkadaşlar sonuclar rezalet ! Fakat bu sorunu cozebilecek tek bir program var diyorlar oda sXe sXe ise hemen kırılıyor direkt programın dll ismini fln değiştiriyoz sXe'nin tek başarılı olduğu konuysa Swleri boşaltmaktır Aslında sXe'den iyi bir cozumu var Adminlerin gorevlerini yapması Bu yeterlidir fakat serverlerin %75'indeki adminler bile waLL acıyor Lutfen bu konuya destek verelim ve sXeye ayaklanalım ilk iş olarak bu konuyu okuyan herkes destek yazısı versin Herkes birbirine rep versin sXe sonunda dayanamayacak ya localstrike urunu olan sXe odevini yapacak yada batacak Lutfen destek verelim artık yavaş yavaş hicbir sw kalmayacak Trde Lutfen tam destek verin ! Tek yazacağınız şey "tam destek veriyorum" Cok mu zordu ?, Ben bu konuya destek geleceğine inanıyorum cunku frmtdeki playlerin kendini bot olarak gormediklerini duşunuyorum bizi yarı yolda bırakmayın ! __________________