Komut Menusu V5 Temalı Versiyon
Counter Strike0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Komut Menusu V5 Temalı Versiyon
-
29-09-2019, 02:30:00Arkadaşlar Komut Menusunun Temalı Yenı Versıyonu Cıkardım Cok Uğraştım Ama Değdi İnşallah Beyenirsiniz... Yeni Versiyonu Cıkmıştır ! http://www.frmtr.com/counter-strike-...k-edition.html Ozellikleri: 1-Oyun Ayarları Kısmında Birsuru Ayarlar Vardır Silahın Yonu Hızları Radar Nagıvasyon Vs. 2-Cs Eklentileri Kısmında Script Ve Cfg Ler Vardır Aşagıdaki Resimde Goruldugu Gibi Hepsi Calışıyor Bazıları Tusa Basıp Calısıyor Calısmadı Demeyın Cfg Bakarsınız Icıne. 3-Performans Bolumunde FPS Arttırıcı Hd Goruntu Vs Yuksek Ayarlar Var İndirin Deneyni Gorun 4-Muzik Calar Bolumunde İstediğiniz Muzik Varsa Dosyalar/mp3 İcine İsmini Değiştirerek Atın Şoyle 1.mp3 Şeklinde Olcak Ornek Muzik Koydum Sonra Menuden Gelın Tıklayın Acılsın Şarkı Ateş Etsenız Bıle Olsenız Bıle Calar 5-Bot Kontrol Bolumu Var Biliyorsunuz Bot_kil Vs. 6-Mikrofon Var En Guzel Ozelliklerinden Biri Menuden Gelıyorsunuz Mıcrofon Ac Dıyorsunuz Ve Sız Kapatana Kadar Acık Kalıyor Mıkrofon Oyun Oynarken Konusun. 7-Resim Cekme Bolumude Guzel Oraya 2 Tane Yeni Ozellik Ekledim Bitanesi Bind Hemen Foto Cekmek İcin Ordakı Bınd Ataya Tıklayın Sonra Sonra Cekmek İstediğiniz Yere Gelin Entera Basın Ve Bitti Resımler cstrike Klasorune Gider 8-Video Bolumu Ordan Secersınız Vıdeo Baslat Vs Video Kaydı Baslar Yurutebılırsınız Vs. 9-Amxx Menusu Var Admınler Icındır Hemen Kolayca Sw De Birtakım Seylerı Yapabılırsınız vs. 10-Renklı Yazı Olunce Ordan Secın Istedıgınınz Yazıyı Hemen Karsıdakılerıne Renklı Olarak Admın Yazmıs Gıbı Yazı Gıder 11- Cıkıs Menusu Konsoldan Veya Anamenuye Gitmeden Hemence Cıkış Reconnect Vs Yapabılırsınız 12-En Onemlı Ozellıklerınden Bırı Menunun Seffaf Olması 13-Bunları Yaparken Cok Urastım Bu Komut Menusunu Benden İzinsiz Alıp Degıstırıp Baskalarına Dagıtıp Yada Satan Forumlarda Kaynak Gosterip Koymayan Rar Sıfresı Olur Hakkımı Helal Etmiyorum ! Sık Sorulan Sorular: Yuklenimi -Zipin İcinden Cıkan Dosyaları Cstrike Ye At Bukadar Menu Nasıl Calısacak -Oyuna Girin H ye Basın Acılır Acilmadı Yalancı :@ -Konsola Gel bind h +commandmenu Yaz Olur Resim: Yeni Versiyon http://www.frmtr.com/counter-strike-...k-edition.html __________________