Surfta nasıl kayılır:Evet arkadaşlar surfta nasıl kayıldığını anlatacağim şimdi biraz zora benziyor.İlk olarak amx_surf yazalım.Sonra kaymaya başlıyoruz.A ve D ye basarak fare ile yonetiyoruz.Ve ucmak icin 1 hafta surf oynamak gerekir.Berki yapabilirsiniz şole bir deneyin bunny yaparmış gibi deneyin ucarsın.Bu kadar kolaydır. Paraşutlu serverlerde nasıl kayılır:Evet arkadaşlar paraşutlu surf serverler cok kolay kayılmak cok kolaydır hemde ucmak icin superdir.Kayıyoruz a la d yi yonetirken e yede basıyoruz bastıktan sonra bunny yaparmıs gibi istediğimiz yere gidiyoruz.Ve ole ole alışa alışa yukseliyorsunuz. Bani veya bunny nasıl yapılır:Evet bunun herkesi yapması lazım.Jail serverlerde kullanılır.Şole yapılır bunny yaparken kendimizi klavye ve fareye vermemiz lazımdır.İlk Boşluk tuşuna basın ondan sonra ctrl basın ve a ya basacaksanız sola basın d ye basacaksanız sağa yonetin fareyi ve hızlanır eğer eğilerek bani yapmak istiyorsanız ctrl basılı tutun eğer yapmak istemiyorsanız bırakın boşluk tuşu basın sadece.Bu kadar kolay Direk kafaya nasıl nişan alınır:Evet arkadaşlar nasıl nişan alınır arkadaşlar CT VEYA TEROR seniz Tavsiye ettiğim sılah AK47 VEYA M4A1 dir susturucu takmayın m4a1 de yavaş yavaş ateş edin.Ve adam onunuzdeyse hemen eğilin ama kevlar helmette alın.Eğilmek savunmamızı kazandırır.Ve kafaya nişan alın Ve alışırsınız nişan almaya başlarsınız olseniz bile kafaya nişan almaya calışın. En iyi silahlar:Evet arkadaşlar en iyi silah M4A1 silah ile AK47 ile Deagle silahını alın.Ve bunların okadar cok iyi silahdır.Ondan Bunu almanızı tavsiye ediyorum Bunny siz serverlerde nasıl bunny yapılır:Evet arkadaşlar bunny siz serverlerde nasıl bunny yapılır consol acıyoruz unbind F1 Yazıyoruz.Enter tıkladıktan sonra Boşluk tuşuna basılı tutun bani yaparmış gibi sağ sol yapın.Ondan sonra biraz alışacaksınız yukseklerden kayın eğilin ondan sonra.Bani birazcık yapmış olursunuz Bıcak maplarında nasıl iyi oynanılır:Arkadaşlar Bıcaklı serverlerde adam karşımızda ya adama dikkatlice bakıyoruz.Ve farede elimizi nişan almış gibi gidiyoruz ondan sonra sağ tıklayın batırın bıcagı 65 vurmuş oluyoruz.Adam yaklaşınca vurmayın sakın Adam onunuzde yururken sağ tıklayın bıcak batmıs oluyor ve bıcaklı serverlerde sakın eğilmeyin bunny yapmayıda unutmayın Deagleyi Deagleyi donuşturme:Evet bazı jail serverlerde durbunlu deagle vardır biz pro da Normal 1 inci sırada m4a1 var deagle var degıstırıyoruz degıstırıyoruz 1 yani 2 basıyoruz 1 2 12 basıp o silah Jail serverlerdeki deagleye donuşuyor.Ve durbunlu yaparak nişan kolay alabilirsiniz Cok uğraştım emeğimi verdim siz benim icin +rep Nolur +rep verin __________________