Bunny yapımı ( anlatım)
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Bunny yapımı ( anlatım)
-
29-09-2019, 02:04:36Bunny Yapmak icin Mause nize ve klavyenize ilk once hakim olmanız qerekir eqer hakim deqilseniz yapamassınız Bunny icin ilk başTa yapmanız qereken Zıplama Tuşu ve D(vea)A tuşana aynı anda basabilmeniz qerekir Hızlı bir $ekilde Bu işLem biTTikten sora Zıplama Tuşu+D(vea)A tuşuna Bastıktan Sora Mause Yavaş bir şekilde D ye bastıysanız Sağ tarafa A ya basTıysanız Sol tarafa Cevirmeniz qerekeir Burdan sora Zıplama Tuşu +D ye basTınız diyelim C.s deki adam yere ayakları duşer Duşmez Zıplama Tuşu+A ya Bastıqınzda Bunny nin yavaş yavaş olduqu qorecekseniz ve dewam lı yaptıqınız zmn ilerde proffessional bir Bunny ci olduqunuzu qorecekseniz !!! NOT: Zıplama Tuşu + D ye basTıqtan sora DewamLı bunny icin Zıplama Tuşu +A ya basmanız ardından Zıplama Tuşu + D ye ve bu işLemi TekrarLamanız qerekir... Cfg ile yapmak istiyorsanız kodlar:: //Bunny-Hop 2007 bind "space" "+3" alias +3 "alias _special 4;4" alias -3 "alias _special;-jump" alias 4 "5;wait;special" alias 5 "7" alias 7 "+jump;alias 5 8" alias 8 "-jump;alias 5 7" name "z1nqzonq-`umT" echo * Bunny Aktif - z1nqzonq Şimdi bir not pad acıyoruz..Yukarıda yazdıklarımı NotePad'e Kopyalıyoruz.Dosyayı bunny.cfg olarak kaydedip cs'nin yuklu olduğu yerdeki cstrike dosyasının icine atıyoruz..Orneğin bende C>ProgramF.>Valve>Cstrike bukadar..Oyuna girincede consola exec bunny.cfg yazın...Kolay gelsin Beyendiyseniz sol taraftaki teraziyi tıklarsanız bana teşekkur etmiş olursunuz Not alıntıdır __________________