Arkadaşlar charlarımız tek bi chara karşı takas etmek istiyorum sıkı durun Rome: 53 Lv full str blade +3 blade +3 shield skill ler biraz dandik sp farmla duzeltebilirsiniz... Char Nick : WerTiGo rev6 dan bakınız Uranus:44 Lv full str 2h sword elinde swordu kopeği mevcuttur taxilerin aranılan ismiydi bir zamanlar ne zmndır girmiyorum ama char sağlam girdim baktım az once =)) Char nick: WildDewiL rev6 dan bakınız Uranus:34 Lv full int spear nuker uzerinde kopeği vardır elinde sos +3 spear ı vardır blueleri iyi kasasında 3 m para 52 lvl kopek soslar ıvır zıvır yaniii buun itemleri satsanız 25-30 m arası bi paranız olur diye tahmin ediyorum Char nick:immortalGirl rev6dan bakınız Uranus:29 Lv crossbow/bard sağlam bir chardır ustunde itemileri vardır kopeği ve parası ( ne kadar parası var emin değilim ) vardır Char Nick:0lympos rev6dan bakınız... Arkadaşlar bu 4 char ı 1 tane charla takas etmek istiyorum tercihim int tir ama str de olabilir ( Bow olmak kaydıyla ) takas etmek isteyenler [email protected] u eklesinler oturup konuşup anlaşalım mumkunse 35-40 lv charlar icin eklemeyin vede kendi akıllı sanna bazı arkadaşlar ekliyor ve char takas etmek istiyorlar chara bakayım diyorum olmazz diyolarr bu gibi sacmalıklar yapıcaklar eklemesinler karşılıklı şifreleri vericez 2 tarafta charlara baktıktan sonra gizli soruları vericezz olay biticek iyi forumlarrr =)) __________________