Server sahipleri, haritacı arkadaşlar ve harita satın alacak/satacak arkadaşlar. Lutfen sonuna kadar okuyunuz. Oncelikli olarak : konu kurallara aykırı değildir sadece onemli bir bilgilendirme konusudur lutfen moderatorler konuyu silmesin sorun cıkarsa lutfen kilitlesinler burada başka kimsenin canının yanmaması icin gercekleri acıklayacağım. Gunumuzde Turkiye'de bircok mapper arkadaş, yine bircok server sahibine harita satmaktadır. Fakat bunu hakkıyla yapmayan arkadaşların varolduğunu duydum. Bunu da forumda paylaşmak istedim. Daha bircok yere bu yazıyı ulaştıracağım ki kimsenin canı yanmasın. Cunku bu haritalara para sayılıyor ve coğu kişi de bu paraları harclığından falan kısarak elde ediyor. Burada tek bir kişide rastladığım olayı anlatacağım. Diğer haritacı arkadaşlarım arasında işini cok iyi yapanlar var. Amacım haritacı arkadaşları kucuk duşurmek değil sadece bu işi hakkıyla yapanların yapmasını sağlamak. ByKerem isimli haritacı ([email protected]) kendisine gelen muşteriye istediği haritayı yaparak (haritayı gordum ve şunu soyleyebilirim ki hata rekoru kıran haritalar arasında) parasını alıp satmıştır. Satış sonrasında muşteri, haritanın bsp cevrilmediğini soylediğinde onu oyalayıp engellemiş ve sonradan iletişim kurmamıştır. Yani kendisi aslında tamamen baştansavma bir harita yapmış olup, bunu bspye cevirmeden direk adama vermiştir (ayrıca cok hatalı olarak). Burada bir isim verdim fakat bu tip kişiliksiz vatandaşlarımız olabilir. Lutfen harita satın alacak arkadaşlar bunlara dikkat edelim gercekten işini iyi yapan arkadaşlarımız var, uzman olmayan ama şerefli olan arkadaşlarımız var en azından paranız cope gitmez. Bu yazıyı herkese yayalım ki herkes dikkat etsin. Ozellikle bu kişiye... Not : Bu arkadaşla ben goruştum. Kendisi aileme kufur etti ve bunu burada değil ancak ozelde kanıtlayabilirim. Burada istemeyin yeri değil. __________________