Silkroad Ticaret SATILIK CHAR SERVER PERSİA (Eskişehir)
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret SATILIK CHAR SERVER PERSİA (Eskişehir)
-
29-09-2019, 01:55:56Server : Persia Char Turu : Warrior / Warlock Char adı : ShupaR_ Char Leveli : 83 Char SP : 69.000 Fiyat : 450 YTL * Char ozet bilgileri yukarıdaki gibidir. Serverda un yapmış bir chardır. PVPlerde alamayacağı char yok gibidir. 5-6 charın arasından elini koylunu sallayarak cıkar. Kale/Guild savaşlarında ise hem kendine hem de diğer oyunculara verdiği buflardan dolayı aranan adam olursunuz. Cok yuksek phy ve mag def verir ki bu hem bless spell' den yuksektir hem de suresi daha uzundur. Persia' da charımdan iyi 2H char varsa lutfen gosterin Şu an 69K SP var. 90 Level' e kadar Pre. questlerden toplayacağınız sp'ler de olacağı icin farm yapmanıza gerek yok. Sadece 1 kere sp ticket daha cok sp toplarsanız da zararı olmaz ki warlock skillerinden 1-2 tane daha status acarsınız. Ayrı bir guild kasasında 4 sayfa intensifring elixir, ayrı bir charın kasasında wep ve prot. elixirler, 9D tabletler ve elementler var. İsteyene yan charın b ulunduğu 5 levellik guildi de verebilirim. Ayrıca charın ıdsine kayıtlı 1 aylık isrobot da vereceğim. * Satış işlemi: Eskişehirde yaşıyorum ve calışıyorum. Charı alacak kişi isterse Eskişehir'e gelebilir ya da bir tanıdığını gonderebilir. Ucretini odeme işlemi PTT uzerinden veya Garanti Bankası uzerinden yapılacaktır. İsteyen olurasa satış sozleşmesi de yaparım.Char'ı takas etmeyeceğim sadece satış opsiyonu var. * Char'ı almak istiyorsanız PM' den e-mail adresinizi bırakyın ya da telefon numaranızı. Ararım ya da e-mail yollarım. Genel Gorunum Bana Ulaşın Resimleri Vericem Msn Adresim : [email protected] __________________