|İlk olarak forumda bu tur paylaşım yapmak yasaksa bana pm den haber verin ben silerim....| İlk olarak bu fake i yapınca neler olacağını anlatayım size: Oyunda wall acıp milleti duvardan gorursun ve bunu izleyenler goremez ve sizi bir profesyonel bir cs oyuncusu sanarlar...
Gerekli yazılımlar: Wall Hack Counter - Strike [Version farketmez ama ben 1.6 da denedim ] Ekran yakalama programı [ ekranın videosunu ceken program]
Yapılışı: Counter Strike'a girin [Wall acık olacak] , admin olmayan bi servera bağlanın [botlarla da olabilir] , wall hack'i aktifleştirin , el başlayınca konsolu acın ve "record fake" yazın[fake yerine istediğinizi yazabilirsiniz ama anlatımda surekli fake olarak anlatılacak] , yazdıktan sonra konsolu kapatın ve ortalığı dağıtın işiniz bittikten sonra konsolu acıp "stop" yazın... Eveeett... Buraya kadar duzgunce yaptıysanız işlem tamam sayılır... Oyundan cıkın ve hilenin kapalı olduğuna emin olun yoksa video bi işe yaramaz Şimdi ekran yakalama programını acın [ ekranın videosunu ceken program ] Program ile oyuna girdiğinizde konsola "playdemo fake" yazın [oradaki fake sizin videonuzun adıdır...] yazdığınızda oyunun acılmasını bekleyin ve acıldığı anda ekran yakalama programını aktifleştirin [kaydetmeye başlasın yani ] Kaydettiğiniz video bitene kadar mouse , klavye vb. şeylerle oynamayın yoksa video bozulabilir. Oyun sizi ana menuye attığı anda programı pasifleştirin [kaydetmeyi durdurun ] sonra da oyundan cıkın ve kaydettiğiniz videoyu izleyin
ALINTI DEğiLDiR TAMAMEN KENDi ANLATIMIMDIR... EMEğE SAYGI __________________