-------------OnSOZ------------------------ Arkadaslar Cs 1.6 'da benım Takıldıgım Hsouma giden Serverlar Var Ben Bunları Server List haline Getirip Fağıtmak ıstedım sizlerinde Hosuna gideceginden Eminim ...forumdada Yeniyim Yanllıs yerdeyse konu tasırsanız sevinirim kesınlıkle bir Virus yok Virus Olan bir tek dosya bulursanız sovebilirsiniz ama tabiki Taratmadan Kullanmayınız! -----------------------------ONERDİĞM------------------------------------------ icinde 6-7 server var 4 fun 3 pro server var ben bunu oneririm rar şifresi felan yok Kurulum basit indirin acın sc nizin oldugu yeri secin (normalse Crgramfilesdeyse oynamanıza gerek yok) Hotfile: hotfile.com/dl/120736446/fb97898/OyunBozan_Server_List.exe.html RapidShare rapidshare.com/files/3609589200/OyunBozan_Server_List.exe ----------------------------300den Fazla Fun-Pro-Ve bircok Degişik Sv------------------------------------ kurulum aynı Rar şifresi yok! Hotfile: hotfile.com/dl/120736054/d013a91/Cs1.6_serverlist.exe.html Rapidshare: rapidshare.com/files/4049360641/Cs1.6_serverlist.exe __________________________________________________ ____________________________________________- 300+ serverda -GG(GunGame) -WAR3 -Paintball -Zombi -Jail -Pro Maplar Mevcut Karma Bir Pkaet Ama ilk Verdigim Paket Tam Kaliteli Serverlar +rep isterimm __________________