merhabalar.Ben byetovice TR'nin en iyi Pawn coderiyim. Bunu cok rahat soyluyorum size. Şimdi size 15 Haziranın hasılatını dokeceğim Aşağıdaki pluginler bugun yazıldı. Ve piyasada yok, tamamen kendi yapımım. Salgin Modu Teroristler servere girdiğinde sağlık kontrolunde geciriliyor. Ve oyun boyunca sağlık seviyeleri sağ ust koşede duruyor. Mermi yediklerinde cok duşuk bir ihtimalle Mahkûmlar enfeksiyon kapabiliyor. Bu durumda ne mi oluyor ? Haritanın ışıkları yavaaş, yavaş kararmaya başlıyor. Enfeksiyon kapan terorun canı Birden fırlıyor, hıp hızlı artıyor 40.000'e kadar vurduruyor. Ayrıca bu teroristi mermiler kolay kolay yavaşlatamıyor yururken. Virus kontrol altına alınamazsa > El sonu butun teroriste 15 jb gidiyor. Ayrıca bu rounddayken ctlerin ağ atma fonksiyonları calışmıyor.. JailBreak Black Mesa Halflife1'de ele gecirilen black mesa, bu kez hapishanedeki mahkumlarla irtibata geciyor. Mahkumlara birşeyler yaptırarak iceriyi karıştırıyorlar. Hemen hergun gunun farklı saatlerinde gorevler geliyor.. Orneğin akşam 20.00 - 21.00 arasındayken, isyan cıkar ! gorevi geliyor herkese. Eğer roundun ilk ctsini oldurrseniz de 20jb gibi bir odul veriyor size. Birbirinden farklı 20den fazla gorev gunun farklı saatinde ortaya ckıyor. (Eğer gorevi başaramazsanız tekrar yapamıyorsunuz !) Ofke ! Bir ct size ateş etti, canınız duştu 50'ye. Bir kere daha sıktı 20 oldu. Karakteriniz ofkelenmeye başlıyor, gidip ctye bir bıcak darbesi vuruyorsunuz, hoop 70 hasar. Veya 65, veya 100 ! Olme sayınızla orantılı olarak sinirlenebiliyorsunz Bu pluginler şu an tamamlandı. %100 hatasız calışma, bugsuz ve piyasada olmama. Sadece sizde olmasi gibi garantiler veriyorum. 7 Gunluk garanti suresi var hepsinin. TL karşılığı satıyorum. En yuksek teklifi veren plugini alır gider =) Hepsini 1 TL'den acıyorum. Fiyatları buradan bildirebilirsiniz, veya MSN adresimden. Almaktan vazgececekler lutfen hic bulaşmasın. __________________