evet arkadaşlar 6yılık cs hayatım boyunca kazandığım deneyimleri sizinle paylaşacağım bolumler: 1- takım secme 2-gerekli ekipman 3-silah bilgisi 4-ses kasma 5-bombalar 1:takım secme evet arkadaşlar takım secme size bu konuda şunu secin diye zorlamıycam ama benim gibi surekli klan macı,takım macı yapıyorsanız size t yi oneririm cunku bildiğiniz gibi t ler bomba kuruyor bu buyuk bir avantaj cunku mesela 1 e 4 kaldınız hemen bomba kurup onu koruyup eli alabilirsiniz. 2:gerekli ekipman bilindiği gibi hem t de hem ct de bazı ek ekipmanlar almak zorundadır(iyi oynamak icin) bunlar nedir ct icin imha kiti, kask yelek t icin kask yelek bunlar sizi 1 headshot tan koruyabilir unutmayın 3:silah bilgisi bu bolumde size genel olarak kullanılan 3 silahı tanıtıcam ak-47 (keleş) bu silah t lerde olup cok gucludur ama cok seker bunu uzaktan tek tek sıkmak daha akıllıcadır ma41(colt) bu silah ct de olup cok fevkalade bir silahdır susturucu gibi ek bir ozelliğide var bunun kulanımını anlatmama gerek yok herkes bu silahı biliyo xd awp (awp) bu silah her iki takımda olup prof ların elinde muhteşem sonuclar yarata bilir ama kullanmayı bilmeyene zarar verir kullanımına gelince durbunu acın ve sıkın ayrıca q tuşuyla ateş ettikden sonra bıcak-awp yapın cok uzun mesafede 2x zoom yaparak kolayca oldurun 4:ses kasma evet cs oynayanların en sıkıntı cektiği konuya geldik ses kasma bu olay biraz yetenek işi olsada genellikle cuzdanın kabarıklığına bakar yani bunun icin guzel bir ses kartı + kulaklık gerekmektedir bunun dışında oynaya oynaya 1-2 aya gelişir tahminimce 5:bombalar işte acemilerin en hata yaptığı konu bombalar coğu kişi bomba almadan paldır kuldur koşar alanların coğu ise boşa sallar bu cok yanlıştır bence ideal bomba sayısı 3 dur 2 flahs 1 he grande arkadaşlar bu yazı tamamen bana aittir alıntı yapıcaklar pm atarsa sevinirim bu yazı 2 saatimi aldı replerinizi bekliyorum __________________