SK|SpAwn Roportaj G3X - İlk sorum:Neden SpawN nick’i ? Bunun ardındaki hikayeyi anlat.Cunku butun oyuncular senin bu ozel nick’in ile ilgileniyor. SpawN - Bu gercekten cok basit.Spawn adlı filmden.Hepsi bu.. filmi sevdim. Ve filmin adını aldım.İlk oynadığım zamandan beri nick’im bu.Bence film 2001’de yeniden yayınlandı (sanırım burada kendini kast ediyor)… “Iffe bu nick’in 1995’te kendine ait olduğunu iddia etti fakat SoGamed 1997’de bu nick’in gercekte bana ait olduğunu Onayladı ve yayınladı!!.Ve Iffe’ye odeme yapıldı… G3X - Counter Strike oynayan bir kardeşin var.. MegatoN SpawN - Evet,MegatoN benim kardeşim ve benden 2 yaş buyuk. G3X - Oynamaya benzer zamanlarda mı başladınız ? SpawN - İlk MegatoN oynamaya başladı.Komşularımızın evinde bana oyunu gosterdi.O her zaman orada oynadı,ben fazla oynamadım.Dirseğimi kırdım ve sonrasında bende oynamaya başladım. G3X - Oncesinde spor ile ilgileniyomuyrdun ? SpawN - Evet,3 yıl futbol oynadım,sonrasında birazda basketbol.Bir futbol antrenmanında dirseğim yaralandı.Cakılda oynuyorduk ve koşe cizgilerinin olduğu yerde uzun demir bir sopa vardı.Uzerine duştum ve dirseğimi kırdım. G3X - Pekala,Counter Strike’a ne zaman başladın ? Hangi yıl ? SpawN - İyi hatırlayamıyorum.2001 gibi.. ve ciddi olarak 2002’de Matrix ile başladım.. G3X - Sonrasında Counter Strike’a giriş yaptın ve kardeşinle komşularınızın evinde birlikte oynamaya başladınız.Kim ilk olarak bir klanda oynamaya başladı ? SpawN - Bence “xins” klanına girmekle ilk kardeşim başladı,bu uzun zaman onceydi.”Arena”da ve sonrasında “HLO”da oynadı.Aynı zamanda biraz kucuk ve bilinmeyen takımlarda da oynadı. G3X - Ve sen ilk takımına katıldın ? SpawN - “Lemon Riders” klanı beni aradı.Bu uzun zaman onceydi ve biz gercekten acemiydik.Sadece acemiler.Hepsi boyle başladı.Burada kendi bilgisayarlarımızda oynamaya başlayınca internet bitti,sadece internet.Asla diğerleriyle buluşmadık. Takım sadece İsvec’e yayılmış İsvec’li oyunculardan oluşuyordu ve Clanbase’te oynadık,daha buyuk etkinlikler yoktu.Sadece internet bitti. (Guluşmeler…) LAN’a gittik ve oncekinden daha buyuk değildi… [G3X - Ordaki oyuncular halen aktif oyuncular mı ? Yoksa sadece senmi ? SpawN - Hayır o takım bir daha var olamayacak. G3X - İlk olarak hangi klan ile gercek bir etkinlikte oynadın ? SpawN - Matrix.Bu donuşle başladığımı fark ettim,bu eğlenceliydi LAN’a gidiyorduk ve oduller kazanıyorduk.Matrix’te ki ilk şansımdı. G3X - Tamam.Fakat Counter Strike oncesinde ? SpawN - Counter Strike gercekten kafama yatan ilk oyundu.Diğer bilgisayar oyunlarından nefret ettim.Sadece bunu oynadım.Nintendo64 ve Playstation gibiydi.MarioKart (Guluşmeler…) Bu gercekten eğlenceliydi. G3X - Bu arada kardeşinle tekrar bağlantı kurdun.Kişisel bilgisayarınla ve diğerleriyle birlikte fazla oynadın mı ? SpawN - Birlikte HLO’da oynadık.Sadece kısa bir periyod oynadım. G3X - Bu gelecekte daha fazla şey goreceğimiz anlamına mı geliyor ? SpawN - Belki,kim bilebilir! Hicbir şey icin soz veremem fakat olabilir. G3X - Eğer biz CPL,WCG,ESWC ve WEG gibi turnuvalara gidecek olursak favorin hangisi olurdu ? SpawN - Evet,emin olabilirsinki CPL Dallas! Bence oradaki performansımız daima guzel,daima! G3X - Nicin bu ? SpawN - Bu etkinlikte,orada bazen kotu oynadık.Fakat butun olarak sevdim.Saatler gec değildi.Orada buyuk iş yaptılar.Ve kurallar sıkıydı. G3X - Ve Texas Burger’leri ? SpawN - Kesinlikle! *guluşmeler* G3X - Şimdi uzunca suredir CS oynadın.5 yıldır oynuyorsun.Antrenmanlarda seni en cok motive ediyor? SpawN - Kazanmak! Rekabetci birisiyim.Kazanmaya aşığım ve bu lanet olası şey cok eğlenceli.En azından kazandığın zaman… G3X - Kotu bir başıboşmusun ? SpawN - Hayır,aslında değil. G3X - Bu yuzden kaybettiğinde keyfini bozmuyorsun… bozuyormusun ? SpawN - Ofkeleniyorum fakat gostermiyorum. G3X - Peki hic klavye kırdınmı? SpawN - Hayır! *guluşmeler* onun yerine yanlışlarımı oğreniyorum.Hepsi bu. G3X - Kaybetmeye karşı kazanmaya baktığımızda.Uzun kariyerinde senin icin ne en onurlusuydu? SpawN - WCG Kore 2003… Team3D ye karşı SK olarak kazandığımızda… Bu benim SK ile ilk buyuk turnuvamdı. G3X - Şimdiye donduğumuzde.Hangisi senin icin en buyuk duş kırıklığıydı ? SpawN - CPL Summer in Dallas 2004’u EYEBALLERS’a karşı finalde kaybettik. Evet bu doğru.Bir aptal TP kablosuna takıldı ve tokezledi bu yuzden finalde restart elde ettiler. Evet kesinlikle… G3X - Takımın veya senin konsantrasyonuna etki eden şeyler nelerdi? SpawN - EYE silah round’u kazandı ve biri kablonun orda tokezledi ve restart aldılar ve SK pistol round’u kazandı! G3X - Şimdi oyununa cok fazla odaklandın,butun gun pro mu oynuyorsun ? SpawN - Evet,dakikalarca bu şeyi oynuyorum. G3X - Haftada kac saat pratik yapıyorsun ? SpawN - Bu değişiyor.Turnuvalara 2-3 hafta kalınca haftada 5 gun pratik yapıyoruz.Saat 18:00’den 22:00 ye dek… ve hafta sonlarıda serbestiz.Bir turnuvadan sonra genellikle harika oluyoruz ve cok fazla oynamıyoruz.Sadece pinekliyoruz ve diğer zamanlarda ilgilenmediğimiz şeylerle ilgileniyoruz. G3X - Amator zamanlarınla şimdiyi karşılaştırdığımızda aradaki fark nedir? SpawN - Şimdi daha ciddiyim ve sadece eğlence yok.Bu yolda ilerlerken daha fazla eğlence istediğimizde ciddi olamıyoruz.Donmek daha eğlenceli olurdu. G3X - Hislerini bazen tuhaf oluyor,oturduğunuzda ve bir bilgisayar oyunu oynadığınızda biliyorsunuz ki bu sizin işiniz? SpawN - Bence hislerimiz gercekten tuhaf! *guluşmeler* G3X - Gercekten ? Duygularınız nasıl ? SpawN - Evet,bence boyle. G3X - Ailen ve arkadaşların progamer’lığın işin olması konusunda ne duşunuyorlar? SpawN - İlk başladığımda buna karşıydılar.Fakat kazanmaya ve para kazanmaya başladığımı gorene kadar.Bu duyurulduğu zaman.Orneğin TV’de olduğum zaman.Şimdi 20 yaşımdayım ve annem beni anlıyor.Şimdi nişan almak istiyorum. G3X - Bir kız arkadaşın varmı ve eğer olsa o senin oyununla ilgilenirmiydi ? SpawN - Aslında bir kız arkadaşım yok.Şu anda bir kız arkadaşım olmasını gercekten istemiyorum.Şu an bunun icin vakit ayıramayacağım. G3X - Muzik tercihin ne ? SpawN - Hip-Hop ve R&B G3X - Aha bling bling? SpawN - Hahaha,evet kesinlikle! G3X - Sevdiğin ozel bir artist varmı ? 50Cent? SpawN - Hayıııırr… Ludacris, Eminem ve Juvinile. G3X - En son filmini sinemada seyrettin ve bununla ilgili fikrin ne ? SpawN - Kırmızı goz… bu korkutucuydu. G3X - Biraz ileri saralım.SK’da neler oluyor ? SpawN - Şu sıralar WCG elemeleri icin pratik yapıyoruz.Eğer kazanırsak,bunu buyuk olasılıkla WCG icin cok zorlu calışmalarımız karşılığında kazanıcaz. G3X - İlgi cekici bir soru sormalıyım.WCG finallerinde bu yıl CS:S var… SpawN - Kesinlikle bu Source. G3X - Peki CS:S oynayacakmısınız ? Nasıl hissediyorsun ? kafan oyundan uzakta olacak mı ? SpawN - Gercekten duygularımın nasıl olacağını bilimyorum.Sadece her zamanki gibi oynayacağım.Sadece iyi bir şekilde donmeyi umuyorum. aLıntıdır. emek karşılığı +rep lutfen __________________