Arkadaşlar ben eskiden beri cs oynuyorum aam pro olamadım cs de 2 ayar değiştiryim dedim ev şimdi fraglar coştu 4 klandan teklif geldi size onerilerim 1-) Botlarla Antreman Yapın Arkadaşlar Eğer oyuna yeni başladıysanız botlarla easy modunda oynamanızı tercih ederim eğer "aylardır oynuyorum ama pro olamıyorum" diyorsanız normal dan başlayın normalde iyi frag yaparsanız harda gecin harddada iyi frag yaparsanız pro olmaya adaysınız demektir Farkındaysanız expertte oynayın demedim cunku expertte botlar sanki wall kullanıyor gibi gorur gormez hs :S 2-) Mouse Ayarı Arkadaşlar Mouse sensivity (mouse hassaslığı) oyunda cok onemlidir cunku rakibiniz size sağdan ateş ediyor eğer mouse sensivity az ise donmeniz gec olur cok ise rakibi crosshairden kacırırsınız Benim onereceğim sensivity 7.5-8.0 araları cunku en idealleri benim icin bunlar ama siz hangisi rahat geliyorsa ona gore değiştirin. 2. Onemli Mause Ayarı İse auto Aim Peki nedir auto aim? Auto Aim Rakibe Ateş edince Aim in Rakibe doğru Gider (Ama oyle de wall gibi değil orneğin sen sağa ateş edion o biraz daha sola doğru kayar 0.5 gibi ) 3-) Video Ayarları Arkadaşlar Video Ayarıda Cok Onemli Orneğin de_dust2 oynuyoruz Karanlık Biyerde Adam Pusmuş sizde goremessiniz tabi ve adam size saldırır siz nerden saldırdı diye sağa sola bakarken o 2. kişiyide oldurur Neyse o karanlık yerleri azda olsa aydınlatmak icin " Brightness" yazan yerin altında bir bar var o bardaki cubuğu light e getirin sonra "Gamma" Yazan yerin altındaki barın cubuğunuda high yapın ve bakın azda olsa aydınlanmış oldu 4-) Ses Ayarı Ses Ayarı CS nin En onemli Ayarıdır. Adam sağa giderken senin sesini duyar sola hareketlenir sana hemen saldırır sizde wall mı değilmi diye izlersiniz adamlar işte bunu Ses Ayarının iyi olmasına borclu bizde biraz daha iyileştirelim "Audio" ya gelip "sound effect volume" nin altındaki barın cubuğunu sağa kaydırın (sonuna kadar) "mp3 volume" nin altındaki barın cubuğunuda ortaya getirin ve oldu artık sizde seslerden anlayabilceksiniz +rep i cok gormeyin alıntı değildir ben kendim ellerimle yazdım __________________