Cs 1.6 Bir PRO Hikayesi [LUTFEN 1 KEZ OKU]
Counter Strike0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 Bir PRO Hikayesi [LUTFEN 1 KEZ OKU]
-
29-09-2019, 01:22:22Merhaba arkadaşlar tum herkese Selamlar Bir cs 1.6 prosu Olarak Csye Veda Mektubumu Herkese İletiyorum Buradan !!!.. Oncelikle bana benden cok guvenen Sky'a teşşekur ederim başarısızlıkla yuz yuze geldiğim an hehe yapıp sinirimi patlatıpta kazanmamızı sağlardi sinirden cok az hple tum takimi oldururdum tahminenen 50 hple 7 kisi fln Her Zaman mutluydum diyemem Coğu Sw sXeLi idi fakat yinede waLL oranı yukseklerde geziyordu ki ben gelene kadar 2-3 tane walli haklardim biraz zor olurdu ama neyse deyip wallari haklardim Ama Coğu zaman gulduk eğlendik cunku coğu Zaman Turnuvalardaki 1. Bizdik ya ben 1. olurdum oyuncu sıralamasında yada Sky olurdu Bazılarınız bizi tanır diye duşunuyorum Nicklerim şoyleydi : aTa122 ****NiCe**** CompLeX Bu nickleri cok kullandim daha bi suru var ama en cok kullandıklarım bunlar :=) Neredeyse Her turnuvayı kazandık Lamerler yuzunden olduğum cok olmuştu onume gecip bombanın bana donmesinin sağliyolardi ve 1 hp ile karsi tarafi illa uusple haklamak dusuodu ve tahmin ediceniz gibi 2-3 kişi hakladim fakat b iarada assaulta 1 hpken tlerden biri taradi ziplayip hs atim derken asagi dustum fakat onu rahat birakmadim duşerken usp ile hsyi caktim :=) HeadShoTeRdim !!!::: Tum cs alemine selamlar !!! ve hoscakaln sizinle oynamak guzeldi Csde pro olmak icin ders istiyenlere sw kurup ders veriorm Ucretsiz olarak Msn ekleyin ders istiyenler : [email protected] __________________