İstanbul İci Alexander da account satilir--ALAN KİŞİYE 5GUNLUK SRO BOT ... Alexanderda 2 car ayni account da teki altdaki resimdeki creakter . Yan creakter 31 lvl oda glavici aama 15 kere inte verdigim icin biraktim onu.Yan accoınty lvlİ bladeci yaparsiniz mis gibi kasarsiniz evet teklifler. 30 YTL SATİYOM İSTEYEN VARMİ? Arkadaşlar Botun suresini yanliş hesab lamişim 5GUN Suresi vardir .. FULL STTR SİLAHİ :LVL 24 İRON LANCE +3 SOS KOPEK LVL : 31 SERVER : ALEXANDER KİYAFET OLARAK NPC DE SATİLAN 25 LVL USTU KİYAFETLER VAR Kasasindada 2,5m m edicek eşyalar var. Heuksal ,,Fire ,Lighting Takilari guzel 25 lvl ustuğ +1 +2 takilar var GUİLDİ : LVL 5 Nakit . 4,5m parasi var . 5 gun sureli bot hediye. Botu Kurarsiniz gun boyunca 40 lvl olursunuz . Kasmaniza bagli.. Chari Satana Kadar Lvl Kasiyorum .. 19 LVL AŞASİ HİC Bİ GOREV YAPMADİM.....Buraya yazarak veya msn adresmi ekleyerek tekliflerinizi soyleyiniz.Msn adresim : p a s a l i i 1 9 @ h o t m ai l . c o m BOŞLUKLARİ SİLİP EKLEYİN Charin resmi : h t t p : / / i m g 1 8 1 . i m a g e s h a c k . u s / i m g 1 8 1 / 3 2 0 1 / a d s 3 0 5 zu m 3 .j p g BOŞLUKLARİ SİLİN DENEYİN __________________