Arkadaslar ben 4 ay once bi kızla cıktım.fakat kız benle cıkmadan kısa sure once bi erkekten dayak yedigi icin(hakkını yedirtmeyen cesur bi kızdı)ailesi ona guvenini kaybetmisti.Baslarda idare ediorduk ama iliskinin 4.gununde kız benle bulustuktan sora ewe gidiyor we babası kızla konusuyor we kız beni arıyor.Bana ona biras zaman wermemi ailesiyle arasının bozuk olduunu ama herseyi kısa surede duzelteceini sadece biras sabretmemi istedi.Bende ok dedim.Ancak yapım bu cok sabırsız bi insanım we dikkatimi ceken bu olaydan sora kızı ne zaman arasam dısardaydı(bunun 2 erkek arkadası wardı ki aileleri bile tanısıodu kardes gibilerdi)o cocuklarla we bende haliyle supeleniyordum madem cezalı dısarda ne isi war???bu soruyu onada sordum onlar benim kardesim sadece bisure kafayı daıtmak icin cıktık flm diyordu.Ben supelenmeye basladım we acaba beni oynatıyor mu die dusundm cunku kız benden 3 yas buyuktu.ama bi yandanda her dkka en azından beni caldırıyor ilgisini asla eksiltmiyordu.Ama en sonunda dayanamadım we uzun dusunceler sonunda kızdan ayrılmaya karar werdim.Kendimi guclu hissediyordum cunku daha onceki hicbir iliskimde canım yanmamıstı bunuda kolayca atlatabileceimi dusunuyorudm.Aradım kızı bole bole bu iliski yurumicek ben ayrılmak istiorum dedim o da bana hani soz wermistin hani beklicektin gibisinden sitemde bulundu.(bu arada o kızın bi ozeligi asla seni sewiyorum diyemezdi...)biraz daha hararetli konusmadan sora kız bana sen bana onlarca kez seni sewiyorum dedin ama o oyle soylenmez boyle soylenir seni sewmistim dedi.ben bu arada dusunmeye basladım madem oyun oynuyordu neden bu kadar sinirlenmisti neden bu kadar agır konusuyordu???derken telefon konusmalarının sonlarında icimden bi kuwwet bastırmaya basladı karsı koyamıyordum sesim titremeye basladı gozlerim doldu ne olmustu bana anlam weremiyordum kıza belli etmemeye guclu olmaya calıstıkca o guc akrsısında eziliyordum.Dur hikemt kendine sahip ol diyordum ama nafile we telefonun konusmasının sonlarında gozumden b,ikac damla yas bosaldı.Ben bikac gun cok uzuldum ama biras toparlandıktan sora yeni bi kızla cıkmaya basladım ama olmadı hep onu dusunuyordum ilk bulustugumuz yerden gecerken gozlerim doluyor ewinin onunden gecerken anılara dalıp gidiyordum.derken bigun cesaretimi toğpladım kızı aradım we herseye yeniden baslamayı teklif ettim o ise bunu redetti we baska bi erkek arkının olduunu ama aklında kotu biri olarak kalmadıımı soledi.bunun uzerine 2 kızla daha cıktıım ama 2 kızdada deisen bisiy yoktu su an 2 aylık bi kız arkım war ama aklımda hala o kız.bugun ewinin onunden gectim arabayla we kendimden gectim gene gozlerim doldu

YA ARKADASLAR ALLAH ASKINA YARDIM EDİN NE OLUYOR BANA BİLİYORUM COGUNUZ ASK DİYECEKSİNİZ AMA ASK 1 HAFTADA OLMAZ Kİ LUTFEN AYRINTILI DUSUNUN YARDIMINIZA İHTYACIM WAR!!!