arkadaşlar oyle bir konu yapalımki en beter komut veren oyuncu bile jaili zevklendirsin... hicbirşey bilmeyen oyuncular komutcu olunca oyunun tadı kacıyor ve server boşalıyor bunu engellemek icin en sevdiğiniz ve eğlenceli komutları bu konu altında paylaşalım (konu surekli guncellenecektir.) deve-cuce sağmasa-solmasa renklere gore (orn mavi bolge-kırmızı bolge) bu komutların dışında farklı ilgi cekici komutlarınızı bekliyorum.. ilk olarak ben başlayayım. komutcu Sucluları bir sıraya dizer ve don der ardından işte T deki adam şekillerine gore orn. (yeşil gomleği olanlar bu spreye gelsinder) spreye cağırır. sonra yanlış gelenleri veya gelmeyenleri vurur sonra kalan oyuncu veya oyuncularla faklı birşey yapılabilir sizin hayal gucunuze kalmış (paylaşımlarınızı bekliyorum her paylaşıma rep ve bu listeye koyulacak.) Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen UndeaT
Benim en sevdiğim oyun Cete SAvaşı butun t leri topluyorsun sonra onlara glow verip takım halinde ayrı ayrı yerlere yollayıp sılah ve 100 hp verıryorsun ff acınca takımlar birbirine kaynıyorlar ama uzi glock oyle silahlar
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen CSmiLeFaCe
En şaşırtıcı komut ; Deve dersem cuce , cuce dersem deve.Ne dersem tam tersi.Hızlı soyleyince hicbirşey anlamıyorlar )) Ama dahada şaşırtmak icin ; Deve dersem cuce , cuce dersem deve.Ne dersem tersinin tersi ))
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen TreXeL
Tum T'ler saklanır ve CT'ler aramaya başlarlar.. Gorduğunu T'yi Vururlar.. Sona Kalan T Oyunun Galibi Olur
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Deniz 07
En guzeli catışma bence ctlere 20 k hp disarm tlere sınırsız mermi colt keles 100 hp, cok eğlenceli oluyor
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Herkez Ensevdiği jail komutlarını yazsın ... (guncel)