Silkroad Ticaret arkadaşlar silkroadda 34 lvl ful str char bide 22 lvl fulstr char satılık bibakın
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret arkadaşlar silkroadda 34 lvl ful str char bide 22 lvl fulstr char satılık bibakın
-
29-09-2019, 01:13:37slm arkadaşlar. konuya gireyim ben ataadanım elimdebir ocok sro carı var ve bircok ko ayrıca almak isteyenle msn adresim [email protected] m gelin goruşelim neyse charları ozleliklerini vereyim ben 34 lvl fulstr olan cold(buz)cu udr ama fazla kasmadım 30 lvl heuksal cı car glavie oda 32 lvldir mızrak atma sa sol vurma acıktır parası felan tam.. diğer char ise onceden gdfile 16 lv som vardı sattm şimdielinde sos var parası cok itemlri cok kopeğide var ayrıca kendi guildi var yandaki adamında kendi guildivar oda ful int onuda kasabilrsiniz oda 21 lvl evet arkadaşlar fiyat vermicem msnde goruşelim genellikle acıımdır ama istseniz bu charları 40lvl ustu ful int veya fulstr farketmez bi charla takas edebilrim ayrıca ikisinde gizli sorusunu vereceğim charı veren arkadaşta bole yapacak işllah anlaşırız msne yazın mutlaka ekleyin ok cokkonuştum __________________