cs 1.6 da bi anım :D
Counter Strike0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- cs 1.6 da bi anım :D
-
29-09-2019, 01:12:36bi gun yine kalktım pcye oturdum girdim cs ye neyse zombie oynuyorum tabiki sonra zm_dust 2 actı admin server yabancı bu arada sonra oyun başladı kutuların ustune cıkmaya gidiyodum (zombiler bana deyipte zombie cevirmemesi icin ) tam kutuya cıkıcam admin kutuya cıkmıştı admin kutuya cıkma pankartını ateş ederek kırdı bi baktım arkadan zombie geliyo geldi beni zombie yaptı tabi benim sinirler tepemde dedim bu admini zombie ben cevirim ordan bi zombie eyildi ben ustune zıpladım kutuya cıktım tabi o anda admin bana ateş ediyo neyse yaklaştım admine o anda bana slap attı ben ice fıtırdım başladım sovmeye turkce tabiki ing yokta neyse bi baktım admin bana sovuyo hemde turkce dedi knk turkmuydun kusura bakma dediki turkum tabi başka ne olacam ondan sonra sordum bu serverda admin li nasıl aldın dedim o da bana server benim zaten dedi allah allah dedim rusyadamı oturuyosun dedim (server rusyanın serveriydi ) yo dedi dedimki ozaman game monitorde server nie rusya nın gosteriyo dedim oda bana hadi ya rusyanınmı gosteriyo dedi evt dedim admin bi kac sn sonra evt rusya gosteriyo neden acaba dedi bende ben nerden bilim dedim sonra bi baktım bizim evin ici bulanıklaştı sonra ne gorim pc nin icindeyim ogunbugundur pcde yaşıyorum not:tamamen hayal gucu ile yazılmıştır msjlara gore devamı gelebilir __________________