Merhaba Beyler,Bayanlar.... Pro olmak zaman ve sabır gerektiren birşeydir.Pro olmak sadece Pro mod'da olan bir şey değildir! zm prosu olabilirsin surf prosu olabilirsin normal pro olabilirsin ve en komiği jail prosu Normal Pro: Normaş pro olmanın yontemleri vardır.Şimdi bunu anlatıcam.İlk olarak asla ama asla cfg kullanmayın.Neden ? diye sorarsanız cfg kodlarıyla sekme,goruntu,fps,ping vb. şeyler tamamen değiştiği icin oyunu oynuyor gibi gozukursun fakat sen oynamayı unutmuş olursun sadece cfg olduğunda iyi oynarsın ve buna pro'luk denmez.Pro olucaksanız kendinize ait bir kac eşyanızın olması lazım mesela benim ozel fare ve ozel kulaklığım var.1 tane olsada yeter.Kendi tuş ayarlarınızı ayarlayın hud,cl kodlarınızı yazın crosshair rengizini ayarlayın.Nick fazla değiştirmeyin yabancı gelir alışmanız zor olabilir (tabiki kişiden kişiye değişen bir ozellik bu).Ses kasma yeteneğinizi sonuna kadar kullanın ve mikrofon sesinin yuksekliğini işinize yaramıyorsa tamamen kapatın daha rahat kasarsınız.Gereken başka ozellikte duvar tarayın mermi bitecek diye cimrilik yapmayın.Aklınıza gelen her duvara bir kac kez sıkın.Onunuzdeki takım arkadaşınız olduyse merminin nerden geldiğine dikkat edin ona gore cıkın meydana.Crosshair'nızı karşınızda biri varmış gibi tutun tam kafasına.Silah sekiyorsa merminin sektiği yeri kafasına getirin Ornek:ak47 ile tarıyorsunuz mermi Crosshair'ın 3 cm ustune gidiyorsa Crosshair'ı adamın karnına getirin seken mermiler kafasına gelir.Son olarak adam zıplıyorsa sende Crosshair'ı adamın tam ustune getirin yani zıplıyor diye CrossHair'ı aynı yerde tutmayın. Surf Pro: Bu benim uzmanlık alanımdır asla şaşmam.Burda cfg kullanabilirsiniz fakat ben kullanmıyorum.Genelde Surf_Ski_2 oynandığı icin orneklerimi ordan vericem.Şimdi Surf_ski_2 de bir kac tane bug vardır anlatmaya ordan başlayacağım.CT ve T basesinin hemen arkasında yaklaşık bir Cs modeli boyunda aşağıda olan gorunmez bir surf vardır.Ct ve T basesinin tam karşısındaki buyuk bina benzeri yerin tepesindeki merdivenin arkasına gecip etrafı gorebiliyorsunuz.Buyda gizli cıkış yoluna eğilerek ve arkaya bakarak girince sen tuşları bırakıncaya kadar ışınlamıyor.daha fazla bug var ama zaman yok surf kaymak tamamen fps işidir fps sabitleme internette mevcut.fps ne kadar yuksekse o kadar ucarsınız ve ucmak icin surf ten duz cıkmayacaksınız surf'un sonuna doğru gelirken surf'un tepesine cıkıp ordan ucun daha havaya cıkarsınız. buyuk bina olarak ornek verdiğim yerdeki atıcıdan yaklaşık 4 kez tekrar tekrar gecin hızlanın ve ilk kaydığınız surf'e ters cıkın bu oynayanları durdurur ve size kolay oldurme fırsatı verir.kafese duştuğunuzde "A" ya basarak ve fareyi sola doğru cevirerek inin vurulmanız zorlaşır.Crosshair reginizi siyah yapın (benim onerim).En onemlisi surf yaparken hava atmayın ve kendinize bir oynama şekli oluşturun. ZM Pro: Bu mod'da pro olmak jail oynamaktan daha kolaydır. sadece aksiyon sevmeniz lazım ve mantık lazım.el başladığında Gidebileceğiniz en iyi yere gidin ve gitiğiniz yerin sadece bir girişi olmasına dikkat edin.Yanınızda birisi olmasın oyunuzu bozabilir.2 Tane lazer kullanın.tek giriş yoksa 4 tane kullanın.tek girişi olan yere lazerleri giriş dibine koymayın adam tak cıkınca oleceği bi yere koyun benden soylemesi.Max 3 tane en iyi kulladığınız silahı belirleyin her zaman onları alın.Son olarak bombaları gereken yerlete atın ve saklandığınız yerde hareketsiz kalmayın paN.dN* Alıntı Değildir!!!! __________________