Cs'de Pro mu olmak istiyorsunuz ? Bir iceri girin !
Counter Strike0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs'de Pro mu olmak istiyorsunuz ? Bir iceri girin !
-
29-09-2019, 01:08:56Son zamanlarda Counter Strike 1.6 da Pro sayıları ve Cfg sayıları arttı ! Ve Counter Strike en cok oynanan oyun haline geldi ! Siz Eğer Pro Olmak istiyorusanız aşşağıdaki adımları okuyun ! ------------------------------------------------------------------ 1) Pro olmak icin oncelikle cfg Kullanmayacaksınız ! 2) Cfg kullanan birisi zaten eli oyuna yatkın olmaz cfg sine guvenir ! 3) Oynadığınız alanda ses olmıyacak ! 4) Mice gerek yok sadece Haporlorlden ses gelsin yeter . 5) Sadece oyuna konsantre olucaksınız ! 6) Kendinize belirli bir Silah belirliyceksiniz . 7) Orneğin Awp , Orneğin Ct deyseniz Colt , Orneğin T deyseniz Ak 47 gibi . 8) Ve Online oyuna başlamadan once bir bolum kurucaksınız atış denemeleri yapıcaksınız . 9) Ardından en cok Pro Olan bir servere giriceksiniz ben biliyorum ip ini ama Şimdi yazarsam kilitlerler konuyu . Siz kendiniz bulun . 10) Amacınız hemen rank kasmak olmıcak . 11) Deneme bir isimle İnsanların ve Proların bu oyundaki taktiklerini gozlemliyceksiniz . 12) Bir hafta kadar bunları tekrarladığınız zaman Siz gercek bir Pro Olucaksınız ! +Raplarınızı eksik etmeyin . Tamamen kendi anlatımlarımdır . Yorumlarınızı bekliyorum ! __________________