Yeni maplar geliyor!!!!
Counter Strike0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Yeni maplar geliyor!!!!
-
29-09-2019, 01:00:22Merhaba arkadaşlar ben paN. Beni bilen biliyor cokta duyulmadım ama bircok server'a map yaptım neyse. İlk olarak mapi tam olarak bitmeyen ama mapin sadece 3 resmi ile gonulleri fetheden bir jail geliyor Sc-mappers grubu ilk projesine başladı ve daha bu ilk bu kadar mukemmek bir map cıkarırsanız yemin ediyorum o map'e ozel tanıtım videosunu ve resimlerini reklamlarını bizzat ben yapıcam.Ama cıkaran olacağını sanmıyorum. Benimde yeni oyunlarım git gide artıyor yaptıklarımı denedikten sonra bir kenara ayırıyorum ve yaklaşık 4 ay sonra jail_newtex olarak size sunulacak tabiki sc-mapper grubunun mapi kadar olamaz onlardan tek farkı jailin sadece yeni oyunlardan oluşması havuz,kz,kule gibi oyunlar artık eskide kaldı yepyeni oyunlar yapacağım. İkinci mapimde Pro map olacak ve şuan başladım bile. Map bir labratuvarda gececek ama bu labratuvar normal değil uzaylıların otopsi labratuvarı gibi birşey evet şuanda mapime başladım ve bahsetiiğim tum maplar bitince lutfen emeğe saygı gosterin bunlar kolay şeyler değildir İyi Gunler.... paN. __________________