En Komik Cs Nickleri 3
Counter Strike0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- En Komik Cs Nickleri 3
-
29-09-2019, 00:55:09Evet Arkadaşlar Gulmeniz icin Bazı Nickler BULdum Ve buNLARI sizinle paylaşmak istedim buyRun Ay BayiLazammm>>>>Bi arki vardı macta bunu kullanıyordu SifaNiyetine.>>>>>Bunuda kendim uydurdum(SifaNiyetine1Hs) de olabiliyor NoeL_Yenge>>>>Cok Fazla Komik Deil ama İdare eder BaKKal_Gazi>>>>> Bunuda bi aralar kullanıyordum Fusula İle 31 Ceken Cılgın Penguen>>>bunuda biyerde gormuştum ANNEM_EVE_KIZ_BULMADAN_GELME_DEdi>>>Bi yerde Gordum Ay AburCuburcu Burcu>>< biyerde gordum ALİ_BABA ormana_Ters_Daldı >>>> boyleydi galiba Gozluklu_sari_sacli_ipne_piskopatKatil>>> Bole olması lazımdı delikli_isvec_peyniri >>>> bi yerde gordum SucukluKahve[sentez]>>>bi yerde gordum hacibabada_doner_5milyon]>>>bi yerde gordum TuTS2Cek(birraz sansurlu bir nik)]>>>bi yerde gordum ayşeciğin alpellaya doyduğu an]>>>bi yerde gordum Rıza Calımbye ( BYE a dikkatinizi cekerim )]>>>bi yerde gordum Otomobil.Osman>>> bole olması lazımdı biraz komik deil ama LaylondoN>>>> Buna KOpmultum ibrahim_tatliseks>>> BUDA guzeldi skip60 ))))))))dikkatli okuyun>>>anlayamayanlar icin(s.kipatmış) lahmacun'un kıymaya doyduğu an>>> Bu ALıntı yatay zeka>>>>> BUda guzel Buzuqlerin Efendisi>>> eziklerin efendisi olarak deişiyor Nokya-conektink pipıl>>> buda okuyamayanlar icin(okuyupta yazamayanlar) OSSURAN BOĞA(ehh bunu knight onlinede gordum Ve Dahası ...... olumsuz_penguen TARİKATTAN_ALİ ari_viz_viz_viz sanssiz_sperm_ramazan Bana_Mazlumu_Getirin wasati-40-mermi Dondurmaci Kamasulbah Al-Anana Cimri Baba_bana_keles_al kedimeucakcarpti Paytak Paytak Koşan Ispanak KEdiye_kaFA_atAN_ AnAnA(S)aldım Bazıları ALıntıdır EmeGe saygı...... + repleri esirgemeyin hade yorum yazın beam bunlar benim cs hayatımda gorduğum nicklerdir __________________