Counter Strike Beta Grubu Hala Ayakta
Counter Strike0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter Strike Beta Grubu Hala Ayakta
-
29-09-2019, 00:49:05Counter Strike Beta 3.1 5.2 6.1 7.1 Sunucularımız Hala Online! Counter Strike Beta Nedir Diye Soranlar Olacaktır. Counter Strike Bildiğiniz Gibi 1999 Yılında İlk Piyasaya CIktı Beta 1.0 Surumu İle Daha Sonra Beta 2.0 2.1 3.0 3.1 4.0 5.0 5.2 vs... Derken Beta 7.1 Den Sonra Beta Uzantıları Bırakıldı ve Versiyon Uzantıları Kullanılmaya Başlandı v1.1 1.3 1.4 1.5 1.6 Condition Zero Source Derken Sırada Global Offensive Var Biliyosunuz. Ama Biz Hala Eski Betalardaki Oyunun Tadını Unutmayanlardanız. Bir Coğunuz Zaten Cs ye Bu Beta Versiyonlar İle Başladı, Eskiler Tabi Almanya Fransa Amerikada Bu Oyunun Devamlılığını Surduren Arkadaşlar Hala Var Turkiyeden de Ben Surduruyorum Surdurmeye Calışıyorum. Serverlerim Yaklaşık 5 - 6 Aydır Oline. Facebook Grubumuzda Yaklaşık Olarak 5-6 Ay Once Acıldı. Git Gide Grup Buyuyor ve Daha Cok Beta Oyuncusuna Ulaşıyoruz. Eğer Sizde Onlardan İsteniz ,( Link Vermek Yasak Olabilir O Yuzden Direk Site İsmi Yazmıyorum) "Counter Strike Beta Turkiye " Yazıp Googleden Arayarak Gelen İlk Siteye Girin. Bir Cok Alternatif Link Var İstediğinizden İndirebilirsiniz. Facebook Grubumuzada Girmeyi Unutmayın Diğer Arkadaşlarlada İletişime Gecerek Oyun Duzenleyebilirsiniz. Teşekkurler.... t4r1k __________________