Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar Hepimiz Counter Strike 1.6'da server kurmak istiyoruzdur. Bunun icin internetteki para tuzaklarına para oduyoruz, server satın alıyoruz. Peki hic duşundunuz mu bu server satan adamlar nasıl server satıyor ? Onlar nasıl kuruyor ? Havadan inme "Tanrısal" bir guc yok tabi ki de. Şimdi bana şoyle yazılar geliyor: - Nicin bu hizmeti bedava yapıyorsunuz ? - Server kurunca kalitesiz mi oluyor ? - Ne tarz server'lar kurabiliriz ? - Server'ın bu kadar basit kurulduğuna inanmıyorum. Bu sorulara konunun devamında, yanıt bulacaksınız zaten. Anlatmaya başlayım. Ben birkac senedir bu işle uğraşıyorum. Server kurma konusunda cok kaynak aradım, adam akıllı Turkce kaynak bulamadım. Her anlatılan yarım. Her anlatılan eksik. Yabancı kaynakları topladım, araştırdım, denedim. Sonunda da cozdum (2 sene once) Şimdi site kuralı 1.5 ay oldu. Dedim ki madem adam akıllı turkce kaynak yok, niye ilk kaynak biz olmayalım ? Oturdum ve videolu anlatımlara başladım. Siz para tuzaklarına duşmeyin, işin temelini oğrenin istedim. Herkes bu işin nasıl yapıldığını bilerek para odesin en azından Bedava destek vermemin sebebi ise kendimi bu alanda o kadar profesyonel hissetmemem. Ayrıca bedava mal baldan tatlıdır. 90'dan fazla kişiye server kurdum elimle tek tek. Team Viewer sayesinde hızlı ve kolay kurduk. Sorun yaşarsanız eğer yine size de yardımcı olabilirim. Kurduğumuz server'lar internetteki server'lardan farksız. Hicbir farkı, eksiği yok. İnternetinizin hızı iyi ise (en az 8MBit); Bilgisayarınızı 7/24 acık tutabiliyorsanız, internetteki server'lardan cok daha iyisini bile kurabilirsiniz. Ping duşurucu ve diğer destekleyici pluginleri kullanarak, yeni modlar kurarak server'ınızı zenginleştirebilirsiniz. İnternetiniz hızlı değil ise veya bilgisayarınızı 7/24 acık tutamıyorsanız: Biz bunun icin VPS desteği de veriyoruz. VPS satın alırsanız, server'ınız 7/24 acık kalır, Ping ve kasma olmaz, Download Upload yapabilirsiniz, MSN'inizi surekli acık bırakabilirsiniz. Fiyatları gormek icin sayfamızı ziyaret edin : Linkleri Gorebilmeniz İcin Uye Olmanız Gerekiyor. Uye Olabilmek İcin Lutfen Buraya Tıklayınız. Ama eğer satın alamam, buna gucum yok derseniz, bu anlatımlardaki server kurma dersleri tamamen ucretsiz server kurmanızı sağlar. Sadece Elektrik ve İnternet parasına server kurabilirsiniz. Ancak bunların zaten var olduğunu duşunursek, hicbir harcama gerekmiyor arkadaşlar. Umarım kafanızdaki soru işaretlerini cozumuşumdur. Eğer soracak sorunuz olursa bu konu altına belirtebilirsiniz. İyi calışmalar arkadaşlar... ALINTIDIR! __________________