|۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩ ۩۩| |۩۩۩۩۩۩۩۩-JailBreak Bot v5.4 CSM- ۩۩۩۩۩۩۩۩| |۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩۩ ۩۩|
Pluginde benim bile bilmediğim suruyle ozellik var.Unuttuklarım olabilir şimdiden soyliyim. |۩۩۩۩۩۩۩۩| |Ozellikleri| |۩۩۩۩۩۩۩۩| 5.3 ve oncesinde olan ozellikleri Kod:
-Orta alt kısımdaki sure silindi. [CSmiLeFaCe] -Aimle glow verme eklendi. [OrjinaLp.] -JailBreak Shop vardı. [[M]aNuC[s]_] -JB/TL vereni gosterme. [byetovice] -"amx_weapon" komutuyla silah vereni gosterme. [byetovice] -Gelişmiş İsyan Menusu. [CSmiLeFaCe/byetovice] -Banka. [byetovice] -KnifeShop'a StarWars kılıcı eklendi. [CSmiLeFaCe] -JB/TL gosterme yeri ve yazısı değişti.Sağ alt kısımda,Gardiyan Parası ve Mahkum Parası oldu. [CSmiLeFaCe] -Admin Menu eklendi. [CSmiLeFaCe/byetovice] -Admin Menudeki Zombi Oyunu duzenlendi. [CSmiLeFaCe/byetovice] -Admin Menuye Kopek Balığı Oyunu eklendi.Oyunu acınca CT'ye soruyor kopek balığı olmak istiyormusunuz diye. [CSmiLeFaCe] -Admin Menuye C4 Atma oyunu eklendi.Mahkum olan adminlerde gomulur. [CSmiLeFaCe] -CTShop Menu eklendi. [byetovice] -Başlangıc menusune Adminlik ve Kurallar diye iki html eklendi. [CSmiLeFaCe] -Oyuna girince otomatik Mahkum Takımına atar. [CSmiLeFaCe] -GodMode Soyle eklendi. [byetovice] -VS/LR plugini eklendi. [rube] -Son Mahkuma 2 şık gelir.Bunlar "Şansımı Denemek İstiyorum" ve "VS Menusu".Şansımı Denemek İstiyorum secerse karşısına kutular cıkar ve birini secer.Bunlardan İnfaz,İflas,JB/TL cıkabilir. [CSmiLeFaCe/byetovice] -Aimi birisine tuttuğun zaman Mahkummu yoksa Gardiyanmı olduğunu gosterir. [CSmiLeFaCe] -Gardiyanlara gecme bugları fixli. [CSmiLeFaCe] -Gardiyanlarda Jop Vardır. [CSmiLeFaCe]
5.4 te eklenen ozellikler Kod:
-Levye Eklendi. [CSmiLeFaCe] -StarWars Modeli Duzenlendi. [CSmiLeFaCe]
Resimler. [IMG]http://img21.**************/img21/9006/harika1.jpg[/IMG] [IMG]http://img850.**************/img850/9805/harika2.jpg[/IMG] CSM JailBreak Bot v4.9 dan Video Linki CSM - JailBreak - AmxModxTR.com - YouTube
İndirme Linki : TIKLA --- *-*mp_autoteambalance 0 - mp_limitteams 0 bu komutları muhakkak servera giriniz... *-*Bulduğunuz acıkları [email protected] ekleyip soyleyiniz ya da forum uzerinden bildiriniz... *-*Bot uzerinde surekli eklemeler yapılacaktır.Onerileriniz varsa PM yoluyla soyleyiniz.(CT Ağ,işeme vb.i soylemeyiniz!) __________________