Merhaba Cs 1.6 Mudavinleri, Ben “DesDes” Bugune Kadar Bircok CFG Yaptım ve Sizlerle Ucretsiz Paylaşmaktan Hic Vazgecmedim ve Hic Pişman Olmadım. Herzaman Emeğimin Değerini Bildiniz ve Hak Ettiği Yorumu Yaptınız (iyi – kotu) Koskoca 3 Sene Sonunda Cok Şey Oğrendim ve Artık Universiteyede Kapak Attığım İcin Bol Bol Vaktim Olacak Ve bu Vaktimi Sizlere Ayıracağım. Yeni Bir Seriye Başlıyorum ve Allah Nasip Kısmet Ederse Bu Seriyi Surekli Devam Ettirmeyi Duşunuyorum. Ortaya Cok Guzel Bir Cfg Cıkarttım Şuan “sXe 12.0 FİX 2” İle Harika Bir Şekilde Uyumlu! sXe 12.0 Fix2 ‘ de Gecmeyen yada Calışmayan 1 adet Kod Yok! Benim amacım Her sXe Versiyonunda Değişen Prosedurlere bu Cfg Kodlarını Uyarlayıp Sizlere Sunmak. Boylece Her Yeni sXe ‘ de Bu Cfg’den Aynı Performansı Alabileceksiniz. Bu Akşam bu Serinin İlk Başlangıcını Veriyorum. Umarım Hakkımızda Hayırlısı Olur ve Umarım Memnun Kalırsınız.
~ Başlıca Ozellikler ~
* Cfg “OTO KURULUM” Ozelliğine Sahiptir.. Sadece Setupu Acıp Kurmanız Yeterlidir * Auto Buy Komutları (F1 ve F2) => F1 CT İCİN , F2 T İCİNDİR! [B]* sXe 12.0 Fix2