Arkadaşlar forumda Sık olmasada Arada bir Hileci Wallcı vs vs Videolar var yani Hicbirine İnanmanızı Tavsiye Etmiyorum ! . Sebeplerini acıklayacak olursak : • HLTV İle Cekilen Videolarda Herkesin Ekranı Default Gorunur Yani birisi wall actıysa o adamı izlerken Wall acık olduğu o mavi cubukmuş lambertmiş onlar gorunmez sadece kendi pc sinde gorunur yani HLTV De yapılan wall hack Videolar Video cekildikten sonra wall acıpta oyuna girdikten sonra HLTV Demosunu o şekilde kaydedilerek Yapılır . Hemen İnanmayında işin altını biraz durtun . Ben Şahsen CS yi bırakmış bulunuyorum bir sure Cunku Kimse Aklı başında değil herkes Ne dersen inanıyor . Ve kimse kendini geliştirmemiş Oynamayı bilmeyen adamlarla dolu sunucular .. Bu yuzden Bilincleni Ha diyince Herşeye inanmamanız .. • Videolar 3D olabilir Bakın 3D zaten bir program değildir bilmeyene soyleyeyim .. 3D ekran kartını kullanarak Oyundaki Duvarların Yarı gecirken olmasıdır . Orneğin siz Softwarede Awp_battlede kulede saklanan aptalın tekini duvara yaslanırken bir kısmını gorebilirsiniz.. Bunun Gibi Yani Hicbir Şekilde HLTV Videolarında Wall Hack Acık olarak Gorunmez ! Bunu Bilinde Foruma Boyle Video Taşıyanların Amaclarını oğrenin. __________________