-Ex- cLan Tanıtımı
Counter Strike0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- -Ex- cLan Tanıtımı
-
29-09-2019, 00:32:39sLm arkadasLar, Yeni cLan'ımız kuruldu. 29 Mart'ta kendi Cs server ımız online olucaktır, yakın bi tarihtede Sitemizin Adresini veririm buradan tekrar. Clan ımızın iLk 5'i -Ex- | Janissary [ uA ] -Ex- | [email protected] [ -_- ] -Ex- | SoRFcu -Ex- | DaMNeD -Ex- | [email protected] Mac Tekliflerinizi Bana buradan ulaşturabilirsiniz, Herkeze BaşarıLar.. ----------------------------------------------------------------------------- Demistım daha bugun sabah, Arkadaslar herkezden ozur diyorum. Yeni kurulan bi clan dık evet, ama tKm dakı butun arkadaslar bırbırlerını tanıyordu biliyordu.. en azından ben oyle sanıyordum.. ---Tmm herkez hile den illallah dedi, bıktı , usandı.. Ama kimse kendi tKm arkadasından Hile suphesinde bulunup, ona bile sormadan adını karalayamaz. Hele hele sempatı duydugu baska bır clan ın kaptanına ********* yapacam Diye asLa.... ----cLan dıyoruz, tKm dıyoruz.. eger tKm olmaq basa yazdıgımız o clan taq'ından ibaret ise herkez clan olur herkez tKm oLur. benım ıcın cLan olmak guvendıgın ınsanlarla bırlıkte olmakdır (oyun vs.).. neyse lafı fazla uzatmıcam.. o kısılerın adını da verecek kadar dusmedım, Sadece Karsıma ne gercekte Nede sanaL alemde cıkmasınLar!. __________________