Silkroad Ticaret Orionda PLvL 27 Gunde 101 LeveL FF +Plus+ 12dg Rare Set herşeyi sen belirle!
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Orionda PLvL 27 Gunde 101 LeveL FF +Plus+ 12dg Rare Set herşeyi sen belirle!
-
29-09-2019, 00:30:25Charlar 114LeveL Wizardla 7 24 sbotla en iyi slotlarda kasılacak. Bismillah diyelim, Allah utandırmaz inşaallah. Char Kasılma Durumu 1 - 40 Sp Farm = 5 gun ( 200k sp kasılacak ) 40 -64 = 3 Gun ( 40 - 52 4 Gap gidilecek ) 64 - 85 = 9 Gun 85 - 101 = 10 gun Orion nasıldır ? daha once orionda oynamayanlar icin şunu soyleyeyim ; silkroad ruhunu taşıyan 3 serverdan birisidir. Centaurusdan sonra en cok yoğun olan serverdır. Serverda thief-hunter ong sp farm- 60 80 level charlar ve 101 - 110 - 115 pt ler surekli aktiftir. Samarkandda PVP oldukca aktif durumda... Bunları yazıyorum cunku bazı serverlar ruh gibi tek başına oynuyorsun sanıyorsun. Aslında bu plvli yapmamın bir nedenide oriona bi hareket daha kazandırmak. Kastığım charları sattığım arkadaşlarla orionda kendi guildimizde bir sohbet ortamı oluşturmak istiyorum. 101 level yaptıktan sonrada inanın cok yardımım dokunacaktır onemli olan arkadaşlık beraber 120 leride goruruz inşlaallah siz merak etmeyin Char Durumu Nasıl olacak ? Charlar 101 level oldukdan sonra str int ve statlar resetlenerek 0 char olarak teslim edilecek. Bunun nedeni charlar 85 den sonra parti yapılıp kasılacağı ve 114 wize yardım etmesi gerektiği icin normal parti sistemi 4 wiz ( chin istenirse bir veya ikisi nuker ) 2 bard 1 cleric 1 warrior olarak yapılandırılacak. Orneğin siz rogue char istediniz, bizde 101 de skill stat resetleyerek sizin istediğiniz buildi secmenize olanak sağlayacağız. aynı şey chine charlar icinde gecerli olacak. Sectiğiniz builde gore o builde ait rare+1+2+3 set verilecek( bazı parcaları bulamazsam magic +3 olabilir ) Charı teslimde uzerinde 50 reverse 100 ressurection scrool 100 zerk scrool plus page3 12dg rare set + dress olacak. Dress ve uzerinizdeki seti benim hediyem olarak duşunun. Ben soyuk char satmayı sevmem. Charlar Kasılmaya Ne zaman başlayacak ? Charları kasmaya bu salı gunu başlayacağım. Eğer bugun ve yarın iletişime gecerseniz charın ismini belirleme hakkı sunabilirim. Teslimat ve Odeme nasıl yapılacak ? Ankarada olan arkadaşlara elden teslim yapabilirim. Ankarada olmayan arkadaşlara ise 2 taksit seceneği sunabilirim ( ilk taksit 85 levelde ikinci taksit 101 levelde ) ilk taksitten sonra charın ıd ve pw yi veriyorum 101 levelde ise emaili veriyorum. Eğer nakit olarak paranın tamamını bu hafta verenlere charın tum bilgilerini kendisi acma hakkı tanıyorum. Eğer bu ikiside size uymuyorsa ve daha guvenli bir yol isterseniz char 101 olduktan sonra bot155 aracılığı ile ( daha bot155 ile iletişime gecmedim olası bir tercihte kendisi ile iletişime gecip aracı yapabilirim ) teslim edebilirim... FİYAT? BU KADAR KONUŞTUN FİYAT YOK DEMİŞSİNİZDİR FİYATIMIZ 50TL. 101 FF STR İNT VE STATTLAR SIFIRLANMIŞ + PLUS + 50 REVERSE + 12DG RARE SET + 100 ZERK + 100 RESSURECTİON + DRESS +100M SADECE 50 TL. NOT: şuan sadece 4 boş yerimiz var İstediğiniz buildde char kasarız sorun değil. İLETİŞİM : PM veya 05548333208 numaradan ulaşabilirsiniz. Sıhhatiniz daim olsun, Allaha emanet... __________________