Merhaba arkadaşlar ben aşağıdaki isteyeceğim plugin ve modları hicbir sitede birarada bulamadım yardım edipte siz yaparsanız cok sevinirim.... İYİ FORUMLAR... ###MoD### -Pro -Jail -Zm -Catch -Surf -Point -DeathMatch -Gungame [Olmasada Olur] -Bayrak Kapmaca[Olmasada Olur] ###PLuGiN### -JailBreak Shop [Turkce] ve [Standart Olucak Oyun Yoneticisindeki Gibi] -JailBreak Banka -JailBreak CT Menu -JailBreak Standar AdminMenu -JailBreak 3Pers -JailBreak Hook & Grab & Rope -JailBreak ReDBuLL -JailBreak Molotov -JailBreak Bıcak Fırlatma -JailBreak Gun-Hapis Sebep -JailBreak /vs ya da /lr Menu -JailBreak Servera Geleni T Atma --------------------------- -Zm Mod Plugini Standart ---------------------------------- -Surf Mod [Standart] -Surf Buy'da Vuramamak -Surf JetPack ---------------------------------- -Online Adminler -Admin Pelerin -Admin Sapka [Kovboy_Şapkası] -Karakter Model [CT:Polis,T:Mahkum] -Golden AK47 -Golden Deagle -Dinamit Şeklinde C4 -Skora /reset Şeklinde Sıfırlama Arkadaşlar Bu Pluginleri ve Modları Allah Rizası İcin Birisi Bana Bulup Yolluyabilirmi... Msn: [email protected] __________________