Arkadaslar simdi size sunacagim valve hammer editor de map yapmak icin gereken araclari gosterecegim Dosyalarimizda ilk olarak Model viewer: Model viewer sayesinde kendi modelinizi yapip haritalarinizda herkese gosterebilirsiniz ..sahsen ben yapiyorum.. Sprite viewer: Spr viewer ile awp de zoom u degistirebilirsiniz.. Bunu kullanmayi biliyorum ama anlatmasi zor winbspc:: Bu program kisaca bsp yi .map dosyasina ceviren bir programdir surumu 1.4 Bu program kolay gozuksede karmasiktir cok hata verir.. Wad viewer::Wally:: Bu program ise biliyorsunuz texture yapiminda kullanilir.. Bu programi kullanmak baba yigit ister ama ben kullaniyorum BSP viewer:: BSP viewer Bsp dosyasi yapmaya yarar..Kullanimi cok zordur.. Bu programi actiginizda ne yapacaginizi anlayamazsiniz... ama cok ise yarar.Mesela ekran ayari..! Valve hammer editor 3.4:: Son olarak ise valve hammer editor dosyasini sunuyorum Bu program ise tum bu yapilanlari duzenleyerek rmf olarak kaydediyor ve kendi haritanizda oynayabiliyorsunuz... Tum bu bilgileri verdikten sonra size linki veriyorum.. Ayrica bu programlarin nasil kullanildigini bana sorabilirsiniz... msn::[email protected]==> Linq: http://hotfile.com/dl/148588427/727d...picin.rar.html emEqe KarSi +rep pLs! Bu sayfa kendi yapimimdir Alinti degildir:::Sorular Gelmesin!::: Kisacik yorum eksik etmeyin! Bu programlari kullanmak zordur :::İndirirken bile kolay gelsin::: __________________