Valve Hammer Editor 3.4 Bsp. Dosyasına WAD. Dosyası Ekleme
Counter Strike0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Valve Hammer Editor 3.4 Bsp. Dosyasına WAD. Dosyası Ekleme
-
29-09-2019, 00:28:28Evet Arkadaşlar Mapta Kendi Yapığınız Duvar Kağıdı (Texture) İcin Once WAD. Dosyası Hazırlıyosunuz Sonra Mapa Koyuyosunuz Mapı Paylaşırkende RES. Dosyası Oluşturuyosunuzki Diyerleri Girerken WAD. Dosyasını İstemesin demi... Yada Bazıları.. Direk WAD. Dosyasını Paylaşıyo ve cstrike Nin İcine Atmanızı İstiyo... Eyer Ne RES ne WAD Dosyasıyla Uğraşmak İstemiyosanız Anlatıcam Kısa Cok Kısa İşlemle Hallede Bilirsiniz Şimdi İlk Mapı Yaptınız Ve Textureleri Onceden Koyucaksınız Tabi Mapa Mesela Kendi Resminiz Yaptınız İsmide alendragon.wad koydunuz mapta belirlediğiniz yerlere yapıştırdınız yerleştirdiniz map hazır F9 bastınız şu ayarlama geldi herkez biliyodur burada napıcaksınız cok kısa bir işlem $csg_exe $path$file Tıklıyoruz ve yandaki parameters e geliyoruz altaki resim gibi parameters e geldiyoruz bir boşluk ordaki $path$file onune bir boşluk birakip -wadinclude (wad ismini) yazıyoruz bukadar Ornek olarakta $path$file -wadinclude alendragon.wad gibi yazıyoruz ve Go! diyoruz BU İŞLEMLE MAPIN BSP. DOSYASINA WAD DOSYALARIMIZ EKLEMİŞ OLUYORUZ VE GİRENLERDEN WAD DOSYASI İSTEMEMİŞ OLUYO YADA RES DOSYASIYLA UĞRAŞMIŞ OLMUYORUZ BU KONUYU UZUN ZAMANDIR ARIYODUM VE BİR SİTEDE GORDUM SİZEDE ANLATMAK İSTEDİM BİLEN WAR BİLMEYEN WAR KOLAY GELSİN ANLATIM VE RESİMLER TAMAMEN BANA AGİTTİR ALINTI FALAN DEGİLDİR __________________