Rakibinize Saldırırken Bunları Uygulayın 1.Eğilin Kesinlikle Kafayı Hedef Alırken Duvara Vurur 2.Devamlı SağSol Yapın 3.Onune Zıplayabilirsiniz(Olebilirsiniz) Adam Uzaktaysa!! 1.Elinize Cold Veya Kalasnikov(Keleş) Alın AWP de Alabilirsiniz 2.Eğilin Vurma Olasılığınızı Artırır (Adamda Eğilebilir) 3.Durbunlu Silah Almaya Ozen Gosterin 4.Hareket Ederseniz Vurma Olasılığınız Duşer Ve Vurulma 5.Kesinlikle Taramayın Teker Teker Silahlar İyi Yanları Kotu Yanları! Tabancalar Usb(Tabanca) :Bu Silaha Suturucu Takmayın.Normalde Cok Daha Etkilidir Tabi Fun Yani Kucuk Maplerden Bahsediyorum. Dust.. Gibi Maplerde Silah Alın Tabiyki Adını Unuttum(Terorlerin Baslangıc Silahı) :Bu Silahın Ozelliği Cok Mermisini Olması Ve 2 Modu Olması Sacma Ve Tekli Tekliyi Tavsiye Ederim Desert Eagle: Mermisi Azdır Ama Etkilidir Başlarken Bunu Almanızı Tavsiye Ederim.Awp Alırken Guzel Olur Taramalılar Colt: Counterların En İyi Silahlarından Biridir Aslında En İyisi Denebilir.Sustururcu Takmanızı Tavsiye Ederim Cok İyi Bir Silahtır Adamın Govdesine Ateş Edersiniz Kafasına Doğru Gelir Cunku Ateş Edince Hava Kalkıyor Silah Keleserorlerin En İyi Silahlarından Biridir Kullanması Biraz Zordur Yakından Taramalısınız Uzaktan Tek Tek Cok İyi Uzaktan Ateş Eder Sniperlar AWP: Sniper Yanında Desert Eagle Tavsiye Ederim Ben İyi Kullanamam Ama Kullanması Cok Zevklidir Ve Ayaktan Haric Tek Atar! Taramalı Şekli(İsmini Bilmiyorum Ama Anladığınızdan Eminim) : Awp Daha Guzeldir. Tarar Ama Hedefi %25 Kacrır Teker Teker Durbunsuz Bile Alabilirsiniz Ekler Celik Yelek Ve Kask: Almayı Unutmayın Size 1 Kere Headshot Yememe Şansı Verebilir Ama Awpde Yemez El Bombası Rakibinize Attığınız Zaman Cok Can Goturur Moralini Duşurur Bende Oluyor Mesela Fun Maplerde Daha Etkilidir Ve Pusularda Flash Kor Olmasını Sağlar Bir Sure Kor Atma OC ` Gibi Bi Hakaret Yiyebilirsiniz ceLiQ __________________