Fake Adminler & Fake Sunucular DİKKAT !!!...
Counter Strike0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Fake Adminler & Fake Sunucular DİKKAT !!!...
-
29-09-2019, 00:14:55Merhaba Değerli ForumTR Uyeleri ; Cs1.6'da Serveri Olan Pek Cok Kişi Var Diye Bu Konuyu Acıyorum Mutlaka Okuyun en Dikkatli Olunması Gereken Şeylerdir... 1.Arkadaşlar Siz Server Sahibi Olacaksınız Cepte 20TL Var Serveri Actınız Başkada Para Bulamam Adminliği Ucretsiz Dağıtayım Hemde Daha Cok Player Servere Cekerim Diye Duşunuyoırsunuz...Duşundunuz Taşındınız Tamam Dediniz Adminlik Beleş Girdiniz Panele Clan İsmi # Adminlik Beles Gel Diye Yazdınız Adamlar MSN Ekledi , Konuşuyorsunuz Ve Serveri Olan Bi Adam Var Bi Konuşma Orneğiyle İfade Edelim... Karşıdaki : Sa SİZ : Evet Buyrun Beleş Adminlik İcin Mi ? Karşıdaki : Evet Ya Yazarmısın Kardeş Lutfen Butun AMX Kodları bileom.. SİZ : Ama Sizin Serveriniz Var... ? Karşıdaki : Yok Yaw Suresi Bugun Biteyo Ondan Silcem MSN'Den Az Sonra IP'Yi SİZ : Peki Tamam Nick Pw Atın Yazayım ? Karşıdaki : S3PE$H4RO - pw : hero33 SİZ : Tamam Yazıyorum.. SİZ : Tamam yazdım Girebilirsiniz.. Karşıdaki : Sağolun Teşekkurler.. DAHA SONRA CS'DE ADAM KENDI SERVERININ REKLAMINI ATAR OYSAKI SERVERI ACILALI 3-4 GUN OLMUŞTUR... Cs'de Fllod 'u Şu Şekilde Atar.. amx_say Yazar IP & Clan yazar.. Mesela ; S3PE$H4RO(HEPSI) : BEYLER SERVERIME GELIN (IP) - (CLAN) S3PE$H4RO(HEPSI) : BEYLER SERVERIME GELIN (IP) - (CLAN) S3PE$H4RO(HEPSI) : BEYLER SERVERIME GELIN (IP) - (CLAN) S3PE$H4RO(HEPSI) : BEYLER SERVERIME GELIN (IP) - (CLAN) S3PE$H4RO(HEPSI) : BEYLER SERVERIME GELIN (IP) - (CLAN) Ornek Boyle Bi Flood Yaparsa Ki Say Full Yazıyla Dolacaktır En Azından Serverine bi 3-4 Player Cekme İhtimali Vardır Eğer Sizin Server Dolu İse.. 2. bazı adminler boşa banlar...(FULLYETKI YAZMAYIN) Mesela GENE Bi Playere Adminlik Verdiniz Beleş Serverinizde...Adam Aldı Girdi 10DK Kadar Oynadı Sonra Saydan Şu Komutlar Gecer... S3PE$H4RO : HAHA OCLARI HAHAHAHA S3PE$H4RO : MUHAHAAHAAAHHAAHAHAAHH amx_banmenuyu acar ve : S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) -(saydan bole geciodu galiba)- S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) S3PE$H4RO Banned to (PLAYER ISMI) Ole Gider... Rcon Şifresi (Panel Şifresi) Değiştirebilen Full Yetki Adminlere DİKKAT ; Gene Adama Full Yetki Yazıyorsunuz Ve Adam Geliyo 10DK Fln Oynuyo...Sonra ; Şu Komutu Yazar Konsola Ve Panel Ucar Gider... amx_rcon addanadsad2734423 Boyle İnsanlara Dikkat Edin Cok Dikkatli Olun & Ne Olursa Olsun Full Yetki ADMİNLİK Kimseye Yazmayın..anca Parayla Fullyetki parasıyla adminlik yazın fullyetki.... He Gelelim Toplu IP İşine Toplu IP Satan Fake Sunucu VS. Dikkat !!!!... Mesela Elinizde 200TL Kadar Bi Para var & Toplu IP Satın Alıp Kendi Hosting'inizi Kurmak istiyorsunuz ; Herhangi Bir Sunucu'ya Bakıyorsunuz & Ucuza Toplu IP mesela ? ; 50TL - 10IP 100TL - 30IP 200TL - 60IP Adamın Sunucusunun Sitesinde Toplu IP Fiyatlarını Boyle Yazar... MEĞERSE ADAM FAKE SUNUCU GITTI 200TL DIYE AĞLAMAYIN SONRA DIKKAT EDIN... Siz Adamın MSN Eklediniz.. & Konuşuyosunuz... KONUŞMA ; SİZ : Sa Host : As Kardeş Buyur SİZ : Kardeş Sitenizde 200TL - 60IP Yazıyo Doğrumu ? Host : Evet Doğru Sitemizde Bulunan Hesaplardan Satın Alabilirsiniz... SİZ : Peki Bende 200TL Var PTT Odeme Varmış Satın Almak İstiyorum Ben Size Şimdi Gidiyorum Odemeyi Yapmaya... Host : Peki Tamam Ben Siz Geldiği An Dekontu Alın Bilgileri Yazın Kontrol Edip IP'Lerinizi Size Teslim Edicem... 30DK GECER ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; SİZ : Tamam Yaptım Odemeyi Dekont Bilgilerini Yazıyorum... Host : Tamam Bekliyorum... SİZ : Dekont Bilgilerinizi Yazdınız Burda Host Cevap Verir... Host : Peki 5DK Bekleyin... SİZ : Tamam... SİZ BU ARADA SEVİNİRSİNİZ HAVALARA UCARSINIZ SEVİNC'TEN... Host : Tamam IP'Leriniz Hazır IP Blokları ; 46.45.17x.xx-xxx bilgileri 2dk icinde veriyorum... SİZ : Teşekkurler...Bekliyorumm... VE BEKLENEN AN İŞTE BURDA HOST SAHIBI SIZI ENGELLER... & 200TL'NIZI CALIP SİZİ KANDIRMAYI BAŞARMIŞ OLUR SIZ ZANNEDERSINIZ ADAM CIKTI BI ANDA BEKLERSINIZ YARINA KADAR BAKARSINIZ CEVRİMDIŞI BEKLEYE BEKLEYE 3GUN GECER ARTIIK GERCİ İLK 1 SAATTE ANLARSINIZ AMA ANLAMAYANLAR VAR 3GUN GECİPTE ; 3GUN GECTİKTEN SONRA DOLANDIRILDIĞINIZI ARTIK ANLARSINIZ & BİLİŞİM SUCLARINA GOTURURSUNUZ...Kİ BİLİŞİM SUCLARIDA FAZLA BİRŞEY YAPAMAZ BİRAZ İZİNİ ZOR BULUR HATTA BULAMAZ DİYELİM EĞER ADAM YURTDIŞINDA İSE O YURTDIŞINDA 200TL İLE KEYİF CATAR SİZ 200TL GİTTİ DİYE ARTIK AĞLAYA YAKINA YAKINA OLECEK DURUMA GELİRSİNİZ PSİKOLOJİNİZ BOZULUR YANİ DAHA NE DİYEM ; BU TUR KİŞİ & KURUMLARA DIKKAT EDINIZ... SAYGILAR // __________________