Cs 1.6 server kurmak isteyenler bana ulaşsın
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 server kurmak isteyenler bana ulaşsın
-
29-09-2019, 00:09:01amxx_podbotmenu.amxx ;PODBot Menu admin_mark.amxx ;Admin Şapkası admin_chat_colors.amxx ;Admin Yeşil Yazı amx_super.amxx ;Amx Super Mod amx_super_menu.amxx ;Amx Super Mod slaylosers.amxx ;Gorev Yapmayan Takımı Slaylar gamemenu.amxx ;Oyun Menusunde Reklam Yapma gamenamechanger.amxx ;Find Servers'daki Oyun İsmini Değiştirme speclist.amxx ;İzleyici Listesi V1 ghostchat.amxx ;Oluykende Mesajlaşabilme banner.amxx ;Bağlanırken Kutuda Cıkan Resim loading_music2.amxx ;Giriş Muziği OtoSayMesajlari.amxx ;Oto Say Mesajları amx_motm.amxx ;Oto Tsay Mesajları aimcountry.amxx ;Oyuncunun ustune geldiğinde ulkesini gosterme smirnoff_24.amxx ;Oluyken isim değiştirme resetscore.amxx ;/reset yaparak skor Resetleme unbanmenu.amxx ;Ban temizleme menusu ChangeScore.amxx ;Skor Değiştirme auto_res_in_x_round.amxx;Otomatik Reset Round Hats_fixed.amxx ;Değişik Şapkalar bunnyhop.amxx ;Bunny Hop backweapons.amxx ;Sırtta Silah server_kurallari.amxx ;Server Kuralları Mesajı admin-ekle.amxx ;Oyundan Admin Ekleme high_ping_kicker.amxx ;Yuksek Ping Kickleyici bu ozelliklerde 0 hatalı server kurulur gelişmiş panelle beraber ucretsiz tabi sadece bi adminlik verirsiniz artık msn fazla acmıyorum ama hem burdan bana mesaj atın hemde msn ekleyin kesinlikle en kısa surede gorurum. iletişim icin msn [email protected] __________________