http://www.rev6.com/player/Taurus/l0_ol.html server : Taurus (eskiden menadaydı) nick : l0_ol skill : Wizard-Cleric FF stat : full int fiyat : 150 TL ( neden ucuz falan demeyin işe başladım oyunu bırakıyorum) satış şekli : ist ici elden - site aracılıkları - havale eft iletişim bilgileri : [email protected] yada 0507-466-03-35 itemler : 13 degre +5 Legend staf (%41 mag atak %87 durability %64 saldırı oranı %74 mag destek) set : 1 adet rare +5 fb robe , 1 adet legend +5 fb robe , 3 adet legend +3 fb robe , 1 adet legend +2 robe takılar : legend +0 fb set angel wing dres , hat ve flag var 8 silk 12 - 13 dg stoneler ( str master int falanda var ) ve bankada başka itemlerde var oyunu bıraktıgım icin kastıgım sbot accountuda vercem icinde 13-14 gun surede var şuanda alan kişi kasmaya devam edebilir resimleri cekmeye uşendim rev 6 linkinden az cok bakabilirsiniz yada merak ettiginiz kısımlar varsa resim cekip koyabilirim char calıntı degildir kotu birşeyede adı karışmamıştır servere girip etraftakilere nicki sorabilirsiniz __________________