Silkroad Ticaret sadece sparta serverında 40lvl char 40ytl bi bakın
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret sadece sparta serverında 40lvl char 40ytl bi bakın
-
29-09-2019, 00:00:18arkadaşlar 40 lvl istediginiz tipte istediginiz ozellikte charı 5gunde kasıp size teslim ediyorum sp sorunu para sorunu olmuyo 40lvle kadar npc son serisini giydiriyom 40lvl no name wolf icinde 1m gold veriyom ole teslim ediyorum tek yapmanız gereken hesabıma parayı yatırıp makbuzu msnden bana gondermek karakteri acacagınız kullanıcı adında başka yan bi karakter olmaması gerekiyor sorumluluk istemiyom eger duşunen arkadaşlar varsa [email protected] adresini ekleyip detaylı bilgi alabilirler bende sparta serverındayım 77lvl olucam nickim imphack lutfen abuk zubuk soru Vs... icin eklemeyin char alıcaksanız bilgiyi veririm ADIMI SOYADIMI hesap numaramı veririm parayı yatırıp msnden makbuzu gonderdiginizde adamınızı kasmaya başlarım sen kas sonra ben yatırcam kuralı yoktur bende yaa sen dolandırırsın die bişeyde olamaz verdigim hesab no ad soy ad bana ait olacak cunki 40lvl sizin istediginiz tipte ve sizin verdiginiz ozel adda char 40ytl e kimse satmaz zaten eger duşunen arkadaşlar var ise msnden goruşebiliriz ordan bilgi verebilirim (siparişini vericeginiz char en gec 6gun icersinde elinizde olur 40+yaptırmak isterseniz biraz pahalılaşır ii oyunlar) [email protected] __________________