Oncelikle Selamın aleykum, Arkadaşlar Ben Cs 1.6 Oyuncusuyum Surekli Oynuyorum. Dune Kadar OpenGL Modunda Oynayabiliyordum Fakat Dun Sabah OpenGL Oynayamaz oldum. OpenGL Seciyorum Software Oluyor. Diğer Oyunlardada Aynısı Coğu Oyun OpenGL Hatası Veriyor. Ne Yaptıysam Duzeltemedim. İnşallah Sizlerin Sayesinde Duzelteceğim. Sizlere Kolaylık Sağlamak Amacıyla Resimlerini Cekip Ekledim. Ornek 2 Oyunun Hata Şeklini Verdim. (Cs 1.6, Call Of Duty) Sizlerin Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar. Cs 1.6'da OpenGL Seciyorum , Ok'a Tıklıyorum Oyun Aşağıya İniyor Ve Aşağıdaki Resimdeki Hata Geliyor Hatamıdır Uyarımıdır Her Neyse Tamam'a Tıklasamda Tıklamasamda Mod Software Oluyor. Ne Yaptıysam Cozemedim; Belki Burada Gozukmez Buyrun Link; Buda Call of Duty'deki Hata CallofDuty'i kardeşim keşfetmiş benim icin onemli olan Cs 1.6 Link; ---------------- DENEDİĞİM FAKAT İŞE YARAMAYAN COZUM YOLLARI 1- www.nvidia.com adresinden kendi ekran kartı ozelliklerimi yazarak surucu indirdim. Defalarca. 2- OpenGL Dosyasını Değiştirdim. 3- CS 1.6'yı Sil Yukle Yaptım. 4- sXe 12.3'u Sil Yukle Yaptım. 5- Calıştır'a regedit yazarak ctrl+f ile valveyi arattım buldum sildim. Ne Yaptıysam Sonuc Alamadım Lutfen Yardımcı Olun Arkadaşlar Şimdide Ekran Kartı Bilgilerimi Vereyim Belki Yardım Etmenizde Sizlere Yardımcı Olur; Ad: NVIDIA GeForce 8500 GT Uretici: NVIDIA Yonga turu: GeForce 8500 GT DAC turu: Integrated RAMDAC Yaklaşık top. bellek: 1266 MB Goruntu Modu: 1440 x 900 (32bit) (60Hz) Monitor: Genel PnP Monitor dxdiag'dAn baktım Arkadaşlar. Lutfen arkadaşlar bu sorunuma bir cozum bulalım! __________________