Silkroad Ticaret Eldoradoda Takas Veya Sİlk AkrŞiliĞinda Olabİlİr
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Eldoradoda Takas Veya Sİlk AkrŞiliĞinda Olabİlİr
-
28-09-2019, 23:59:21[email protected] adresim ELDORADO BİR NOOB OLARAK EZİĞİZ AMA BELKİ BİŞİLER OLUR CHAR TAKAS EDİLİR CHARI TAKS ETMEK İSTİYENİN LVL Lİ MAKUL SEVİYEDE OLURSA İTEM FLN İSTEMİYORUM BİRAZCIK PARA KENDİ PARAMI KASICAK KADR OLSA YETER SİLAH TA OLURSA HYR DEMEM EGER ALMAK TAKAS ETMEK İSTİYEN OLURSA OYUNA GİREBİLİRSEM SS LERİ KOYARIM HERKESE BOL SOS LU OYUNLAR arkadaşlar ben acil mesaj yazmanızı istiyorum cunku yarın silk alıcam kısaca bilgileri veriyorum : eldoradola 2 char mevcuttur birisi avpupadan wizart diğeri chineseden glavier glavier lvl 29 ticketler duruyor armor procter karışımı bir giyim tum itemler blue en az +3 dur kolluk sos +2 procterdur 32 lvl sos glavie ve 42 lvl sos glavie muvcuttur . tam bilmiyorum ama kırmızı giyimliler varya ondan giyinceğim icin o tur kıyafetlerdende vardır yani garmet ondanda sadece pantolonu +1 sosdur. tavşan vardır gunu bitmiştir ama no namedir kopekte vardır no name wizrat 24 lvl dir lvl ine gore herşeyi full dur baya bi sp kasılmıştır yani yan char olarak cleric veya harp acılabilir . 24 lvl tum silahları bulunur kalkan dahil 2 yuzukte sos tur 24 lvl . banka full doludur . ayrıyetten pasicifte 16 blader troyda 18 lvl spear tam hatırlamıyorum ama yeni acılan serverlerdede max 16 lvl adamları vardır charların hepsinde item ve para vardır . eldoradodaki charda banka sayfasının 1 sayfası kadr full iksir doludur coğu weapon ve shield dir . not: returnwolfs adlı bir guilde sahiptir avrupa charının ustunderi guild %102 ama artmıita olabilir 2 lvl dir union yoktur .ueyeri cıkmamişsa hepsi avrupadandır glavier char yapılandırması dikmen full str fire char yapılandırması goz onunde bulundurularak yapılmıştır wizart char yapılandırması forumdaki char yapılandırması goz onunde bulundurarak yapılmıştır . (int char ) ilgilenenler olursa ss leri koyabilirim . not:char hala kasılmaktadır . char silk karcılığında veye eldoradoda glavierle taks edilebilir. gercek para olarak almak istiyenler hesap numaram yaşımdan dolayı yoktur. şuan ist gop tayım. charı satmamın nedeni line age 2 ye gecmemdir. he unutmamışken charda 8 kusur m bulunmaktadır 5 lvl kadr her tur elementtende vardır . amma yazdım inş. birisi ilgilenir işc kimseyi rahatsız etmemişimdir ilgilenenler olursa ss ler kesinlikle konulcaktır . son not : kendini akıllı sanıp boş bedeş kişiler eklemeye kalkmasın. taklifler sizden guzel teklifler verin ama o parayı yapmak icin baya bi zaman harcadım sadece kervan yoluyala değil __________________