Herkes teknik anlatıo bende silah anlatim beya:D
Counter Strike0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Herkes teknik anlatıo bende silah anlatim beya:D
-
28-09-2019, 23:58:45ilk olarak size en sevdiğim silahı anlatim ((awp(sniper(4-6)) [B]Sniper kullanması zor fakat ogrenince adamı terminator yapan bi silahtır[B] Sniper genelde 1-3 deagle ile kullanılır nedenleri: 1)4-6 dan 1-3 e direk 1-3 dondurmeden gecvebilirsiniz kolay gecıslıdır 2 si birlesince super olur ates edince 1-3 u q yha basarak alın ve bide ha geri almayla hızlı geciş yaprak adm gelince vurabilir ve ya q ya basarak bi deha awp yi alabilirsiniz bu kadar neden yeterli bence Kullanış tarzı: Awp yi kullanırken asla ortalarda gozukmeyin fazla ama bencok iyi kullanırım diosanbız yarı base tarzlı kullanarak daha iyi olur ORN: awp battledasınız T siniz sağ taraftan hemen cıktığımız zaman genelde baseci CT olur kutu arası hic te değişmez biri yapmasa base oburu yapar.Bunu duşunerek ilk onu imha edin sonrası kolay zaten ortalıkta dolaşsanızda bişe olmaz onu vurduktan sonra hemen yanda duvarın onune gecin duvar sizin icin biras kamuflaj adamın gozu karışıo. sonra demiştim CT yha ortadan yada sizin sağınızdan cıkar. 2)awp yi aldıktan sonra hemen ortadan cıkıp buyuk kutumuzun arkasından hedefe surekli bakarak bi kutu arkası bi bak cıkınca rakib once şaşırır sizi kutunun arkasına girdiğinizi duşunur orda sizin cıkmanızı bekler sabredemeyip sıkılır 2 saniye sonra siz o zaman dikkatli cıkıp gez goz arpacık 3) awpyle aniden adam cıkarsa durbun acık olmasada ekranı ortalayın adam a gore ve ates ecsdin olur yada yukarıya seker yani durupta durbunsuzde awp yle vurursunuz o kadar profesyonel varki birasdaha anlatırsam bana kendini beğenmişlik yaparlar yeter bu kadar Yha bu cok uzun oldu şunu bi yazim gonderim oburune geccem bu kadar __________________