12 saate 518 kişi oldurdu ve tarihe gecti
Counter Strike Katili Counter Strike dunyanın en populer online FPS oyunlarından biri. Modern rakiplerine rağmen hÂl populerliğini kaybetmeyen CS'yi her oyuncu mutlaka bir kez tecrube etmiştir. Peki kendiniz iyi bir Counter Strike oyuncusu mu sayıyorsunuz? O zaman bir de Threat ile tanışın. İsvecli Bjorn Pers adlı oyuncu 12 saat boyunca 518 kişiyi oldurdu. Online olarak yaşadığı bu başarı, Counter Strike'ın yapımcı firması tarafından doğrulanan Threat Guinness Rekorlar Kitabı'na 12 saat icerisinde en cok canlı oyuncu olduren kişi olarak gecmeyi başarıdı. Boylede bi adammış bu sizin en fazla kac ben bomba rekoruyla suan galiba 1.yim Dunya'da ama hic başvurmadım __________________
Cs'de Dunya Rekoru 2
Counter Strike0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs'de Dunya Rekoru 2
-
28-09-2019, 23:57:41Bu benim değil ama arastırdım buldum Guinness Rekorları: Counter Strike Kasabı Her yıl Guinness heyeti tarafından secilen ve ozenle kitap haline getiren rekorlar arasında teknoloji ve oyun konusunda neler var hic duşundunuz mu? Dunyanın en buyuk cılgınlıklarından biri de ilk kez 1955 yılında basılan Guinness Rekorlar Kitabı'dır. Her yıl bu kitaba girmek isteyen binlerce insan, tum yeteneklerini ve ilgincliklerini ozel Guinness heyeti karşısında ter dokuyor. Bazı insanlar bu kitabı o kadar ciddiye alıyor ki, tum hayatlarını rekor kırmaya adıyor. Genelde en uzun tırnak, en buyuk pasta gibi populer rekorlar insanların aklında kalsa da aslında Guinness'in bir teknoloji ve oyun bolumu de bulunuyor. Peki, Guinness Teknoloji Rekorları'nı hic merak ettiniz mi?