Silkroad Ticaret Satılık Aege Serverinde 300 ve 200 YTL 80 Level 2 Adet Char
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Satılık Aege Serverinde 300 ve 200 YTL 80 Level 2 Adet Char
-
28-09-2019, 23:55:59Selam arkadaslar adım ensar ve 25 yasındayım istanbul gazıosmanpaşada oturuyorum. telefon no : 0538 820 29 64 Arkadaslar Charlarımı aege serverınde buyuk ıhtımallee bır cok kısı tanır.. ama artık oyunu bıraktıgımdan dolayı satmak ihtiyacı duyuyorum.. fiyatları bence cok cok cok cok ucuz alıcak kısı hem oynayarak zevk alıcak hemde daha fazla fıyatlara satarak kar kazanacagına ınanıyorum. charlar elden teslım edılecektır. ıkı charıda tek bir arkadas alıcak olursa 400 YTL bırakıcam. kesınlıkle pazarlık yapmıyacagım. charların resmını koymadım. zaten kendı bılgılerımı yeterınce verdım. işin ciddiyetının farkında olmalısınız. charları elden teslım edecegımden dolayı istanbul ıcı arkadasların bana ulasması cok ıyı olur... simdiden telefonlarınızı beklıyorum İlk Char : Fiyatı : 300 YTL Nick : Ensar Kopek : 80 level Beyaz Kurt Maymun suresı dolmus Full Str Glavie 80 level gapsız. sadece oynamadıgımdan dolayı son skıller acık degıl. El yakma skılı Fire ve diger skillerdekı bufflar maxlı... elinde +5 Cr 9 glavie var ve full +4 blue garment takım var. takıların hepsı +4 ve blue. İkinci Char : Fiyatı : 200 YTL Nick : SroMaster Kopek : 80 Level Mavı Kurt Maymun Suresi dolmus Full int Nuker 80 level ve 9 gaplı.. 71 levele kadar hepsı max. Elinde +4 cr 13 gayet yiyi bir spear var... ustunde protector takım var. __________________