Silkroad Ticaret ZEUSTA KONYA İCİ SATILIK 111 lvl BLADE İCERİ GİR BOYLESİ YOK EMİN OL
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret ZEUSTA KONYA İCİ SATILIK 111 lvl BLADE İCERİ GİR BOYLESİ YOK EMİN OL
-
28-09-2019, 23:48:56zeusta konya icine satılık Full HP 111 level blade char'ın ustunde 1,3mil. SP vardır.yani sizi 117 lvl e kadar goturmeye yeterli diyeyim char tamamen FFdir.. uzerindeki takılar ve itemlerin tamamı nova set olup tamamen PvP char'ıdır. fotoları upload etmeye gerek duymadım ciddi alıcılar 541 736 28 96 bu numaradan ulasabılırler şayet alıcılar konya ici olursa char'ı kendılerıne acabılırım en ince detayına kadar ineceleyebilirsiniz. charın icinde bulundugu guild serverdeki ilk 5 guilddendir..charın ismi ; bermuda_xxx buyrun rev6 linki http://www.rev6.com/player/Zeus/bermuda_xxx.html fakat burada kalkan gostermiyor. uzerinde "magic 12dg" ve "nova+5 11dg" kalkan vardır. envarter 3 sayfa acık olup iki adet dress , devil script , toplayıcı kelebek , 45 lvl penguen ve deposunda full sayfa alchemy item vardır aklınıza gelebılen her turlu elixir dg yukseltme 12 dg weapon elixir ve daha dahası mevcuttur vardır. Senior General gorevi bitmiştir. yeni premium icin hazır 450 adet pre quest itemi vardır vardır.uzerinde 0,5 bil gold vardır.. pişman olmayacaksınız univ. başladıgım icin satıyorum.. msn koruması vardır msn ile birlikte vereceğim SADECE CİDDİ ALICILAR ARASIN!. PAZARLIK YOKTUR FİYAT NET : 350 TL'dir. bu fıyata bu degerde bulamazsınız bakın tum forumlara isterseniz ıstersenız. ismim Tunahan 541 736 28 96 once mesaj atıp sonra ararsanız sevınırım yabancı numaralara acmama gibi bir prensibim vardır mesajda belırtırsenız memnun olurum ihtiyactan değildir yazık olmasın char'a diye satıyorum __________________