Merhaba Arkadaslar Ben Batuhan .. CENTAURUS da (Alexsandra-Persia) 3 char var elımde ıtemlı hepsı ve uygun fıyat teklıf verıyorum. WİZ/BARD 114 %70 12 DG +1 Rare Full Blue SET +0 12 DG Leg Takı 3 PArca var Staff İse 13 DG +5 LEG FULL Blue. Yenı FULL Blue Phonex Wing Dress Seti Mevcut Stat SKıllerde Problem Yok .265k SP si mevcut. CHINE BOW 114 %65 12 DG Leg +1 Set +3+2 de mavcut bazı parcalarında Takıları 12 DG +0 leg takı set Bow 13 DG +5 Leg Full Bluedır. stat ve skıllerınde problem yok. 740k sp mevcut Char STR dir. Icınde Dresslerı Avatarları mevcuttur. CHINE BOW 116%20 12 DG LEG +1 3 parca +4 3 parca full blue mevcut takıları 12 DG leg +0 2 parca full blue +5 12 dg magıc full blue ve +0 magıc takı full blue su vardır. Bow 13 DG +5 raredır bluedır. Stat ve skıllerınde problem yok. 1.737m sp si vardır. Char STR dir. Icınde Dressleri vardır 2 tane Arkadaslar ben kısaca bıldırdım detaylı bılgı ıcın verecegım numaradan ulasabılırsınız. WİZ/BARD = 270 LIRA Full Itemlı CHINE BOW (114) = 270 LİRA Full Itemlı CHINE BOW (116) = 300 LİRA Full Itemlı Pazarlık dusunmuyorum itemli herseyıyle verıcem cunku charları. Boş Olarak Alırsanız WİZ/BARD = 150 TL CHINE BOW (114) = 150 TL CHINE BOW (116) = 200 TL Arkadaslar Fıyatları Pahalı Gorenlere sımdıden acıklamamı yapayım. ABartı fıyat dıye konu altında mesaj gormek ıstemem WİZ/BARD exp e yatkın chardır 1 gunde % 20 kasıtıgmı bılıyorum bot ve exp partyımle. CHINE lerın fıyatları ıse adı uzerınde CHINE kasması zahmetlıdır exp gelmez EU nun yanında sızde bılırsınız. Serverda CHINE az zaten helekı CHINE BOW severler ıcın BOW yok Temız Charlardır Hıleye Hurdaya Gırmez Bır Can SIkıcak Bır Olayları Bulunmamakta. Ben Sımdıden Ilgınız Icın Tesekkur Ederım. İLETİŞİM : 0534 827 14 18/Batuhan. Takas Yok. Gold Sadece Mage Icın Dusunulebılır Dıger CHINE ler ıcın dusunmuyorum. __________________